Édes élmények az Esküvőre

  • 2016-05-20
esküvő budapest

Édes élmények az Esküvőre

370 210 Budapest Party Service

Legyen extravagáns és édes a Nagy Nap Nektek és Vendégeiteknek!

Egy forró nyári napon tartott esküvőn minden, ami édes és esetleg még hideg is, tutira jó választás.
Összegyűjtöttünk Nektek néhány különleges megjelenésű és igazán ízletes édes élményt a Nagy Nagyra. Ezek a kiegészítő elemek garantáltan hangulatosabbá, könnyedebbé és vidámabbá varázsolják az esküvő délutánját és estéjét.

Legyen saját fagyiskocsid az esküvőn!

Nyáreste, fülledt meleg! Mindenki valami hidegre és édesre vágyna.
Mi lenne, ha azon az éjszakán annyi fagyit ennétek, amennyit csak akartok?
Tavaly volt szerencsénk kipróbálni jópár esküvőn, és fantasztikus volt! Több száz gombóc fagyit osztottunk szét a násznép között! Láttad volna a gyerekeket kapaszkodni a kocsi oldalán…
Kérhetitek a templomhoz, a házasságkötőhöz vagy a vacsora helyszínére, de mozoghat a helyszínek között is a kocsi Addig marad veletek, amíg az egészet meg nem eszitek!
20 féle ízből választhattok ki 5-öt, kérhetitek a fagyikat laktóz- és cukormentesen is.

DSC_1046 DSC_0011  DSC_1072


Hűsítő limonádé-bár

Ki ne vágyna a nyári kánikulában egy frissítő limonádéra vagy egy ízletes, gyümölcsökben gazdag házi szörpre. Az esküvő helyszínén felállított bárunk izgalmas kiegészítője lehet a fogadóitaloknak, de akár egész éjszakára is szívesen biztosítjuk a kifogyhatatlan hordókat! A gyerekek és felnőttek egyaránt szeretni fogják ezeket a friss, gyümölcsös ízeket! Választhattok házi meggy- vagy szamócaszörpöt, klasszikus limonádét, epres-bazsalikomos limonádét, uborkás limonádét vagy akár passion fruittal ízesített limonádét is.

_MG_4134 _MG_4138 _MG_4151


Candy bár kicsiknek és nagyoknak

Színes cukorkák, klasszikus és merész drazsék, csavart és retro nyalókák, gumicukrok, habcukrok, pillecukrok… színesek, finomak és ellenállhatatlanok. Candy Bárunkban régi kedvenc édességeinket ötvözzük a modern kor formabontó újításaival és provokatív, de ellenállhatatlan megjelenésével. Garantált sikert arat ez a szín- és ízkavalkád kicsik és nagyok körében egyaránt!

candy bár