Kiss O’Shea Dániel találkozása Modiglianival

  • 2016-08-09
budapest party service modigliani

Kiss O’Shea Dániel találkozása Modiglianival

350 200 Budapest Party Service

Gasztronómia&Kultúra

budapest party service

A Magyar Nemzeti Galéria és a Budapest Party Service egy különleges kulturális és kulináris tárlatvezetésre invitálja Önöket. Töltsenek el egy felejthetetlen estét Modigliani és kreatív chefünk, Kiss O’Shea Dániel műveivel.

Az este szereplői

Kiss O’Shea Dániel

budapest catering

A gasztronómia és szakács szakot aranydiplomával végezte el a francia Chef Lyonais École-ben, a Le Guillernet ferences diákotthonban. 2006-tól Bostonban a Hyatt Hotel Regencyben dolgozott Comie-ként, majd Junior chefként Chef Kelly Arnetta mellett. Eközben szabadnapjain Boston egyik előkelő 1 Michelin csillagos éttermében, a L’Espalierben stázsolt, majd 4 hónap után állományba került. 2008-tól Richard Corrigannél vállalt munkát Londonban. Comie-ként kezdett dolgozni a Bentley’s étterembe, amely akkor szintén 1 Michelin csillagot tudhatott a magáénak. A UK Scotland Highland Loch Burifa’ privát kastélyszállójában először mint Comie, majd mint Chef de Partie és Sous Chef dolgozott. 2011-től 2016-ig Bicsár Attila jobb kezeként sous chef dolgozott az Alabárdos étteremben, amely számos hazai és nemzetközi díj birtokosa.
2016 nyarán a Budapest Party Service csapatának tagja lett. Kreatív chefként a megálmodott rendezvénykoncepcióhoz egyedi, személyre szabott ételsort és ételkínálatot társít. A live cooking – helyszínen készült ételek mestere, ezzel is emelve a rendezvény gasztronómiai színvonalát.

Modigliani

modigliani budapest party service

A Modigliani életét övező mítoszok, az árveréseken elért rekordárak gyakran elterelik a figyelmet az alkotó valódi művészi teljesítményéről. Modigliani ugyanis úgy vált az európai modernizmus egyik legfontosabb mesterévé, hogy valójában soha nem tért el a klasszikus műfajoktól és a klasszikus formálástól.
Modigliani ma elsősorban jellegzetes, finoman stilizált arcképeiről, érzéki aktjairól ismert. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kiállítás 2016. október 2-ig látogatható.

Kiss O’Shea Dániel találkozás Modiglianival

Gyönyörű környezet, dunai panorámás terasz, kulináris élvezetek. Zártkörű tárlatvezetés exkluzív környezetben erre az estére komponált gasztronómiai élményekkel.
Fedezze fel a Modigliani mesterműveit exkluzív esti esemény keretében!
Tartsa következő különleges rendezvényét (állófogadás, cocktail, gálavacsora, partnertalálkozó) a Magyar Nemzeti Galériában látogatási időn túl, mikor a kiállítás kizárólag Ön és vendégei számára tart nyitva.
Ajánlatunk különböző – 100, 150 vagy akár 200 fős – vendéglétszámra szól és a következő szolgáltatásokat tartalmazza:
– A Magyar Nemzeti Galéria C épületének és/vagy dunai panorámás teraszainak használata
– Kedvezményes (50%-os) belépőjegyek a kiállítására
– Tárlatvezetések akár többféle nyelven, 15 percenkénti indítással
– A tárlat nyitva tartása a vezetések / tárlatnézés időtartamára
– Ruhatár
– Őrzés, villanyszerelői ügyelet és rendezvényfelügyelet biztosítása

A gasztronómiai tárlat

catering budapest

Párizs bohém élete, a művész életigenlése, a kor szelleme hatja át nemcsak a tárlatot, hanem a gasztronómiai kínálatot is. Modigliani művészete egzotikus ihletésű, csakúgy, mint kreatív hideg előételeink. A ponty cheviche, a cherry-s gazpacho és a mangós kacsamájterrine.
Avantgárd arcképei – melyek elsősorban a párizsi művészeti élet meghatározó személyeiről készültek – izgalmas korképet festenek, ezek ihlették meg a sárgarépa szódát korianderzselével és egy izgalmas malacfejpástétomot, amit marinált hagymasalátával fogunk tálalni.
Desszertünk színeiben, ízeiben és formáiban a művész utolsó, Nizzában készült munkái elevenednek meg és a mediterrán vonulat jellemzi: Chuao csoki creumoex robbanós cukorkával és török mézzel

Menüajánlatunk

Hideg cherry ecetes gazpacho pirított rozskenyérrel
Sió melléki ponty ceviche baby algával
Kacsamáj terrine mangóval
Sárgarépaszóda korianderzselével és kaporral
Malacfejpástétom marinált hagymasalátával
Pirított somogyi kifli krumplihab tapenaddal es sós kápiával, chipsszel
Chuao csoki creumeux robbanós cukorkával és török mézzel

Szeretne részt venni kulturális és gasztronómiai utazásunkon?
Keressen Bennünket és kérjen ajánlatot az info@budapestps.hu e-mail címen.
(Fenti ajánlatunk min. 100 fős vendéglétszám esetén érvényes.)