7 érv, ami a varázslatos téli esküvő mellett szól

  • 2016-08-23
asztali dekoráció

7 érv, ami a varázslatos téli esküvő mellett szól

604 403 Budapest Party Service

Habár az esküvőszezon hivatalosan júniustól szeptemberig tart, de ti mindig is arról álmodtatok, hogy télen mondjátok ki a boldogító igent? Cikkünkben eláruljuk, hogy miért érdemes a Nagy Napot a téli hónapokra szervezni!

  1. Álomhelyszín csettintésre

Az egyik legnehezebb esküvői feladat a tökéletes esküvői helyszín kiválasztása. Ha nyári esküvőt szeretnétek a keresgélést időben el kell kezdeni, de téli esküvő esetén számtalan varázslatos benti helyszín közül szemezgethettek. A Belváros szívében található, arany és levendula színekbe burkolózott Paulay Terem ideális választás, ha azt szeretnétek, hogy a Nagy Nap valóban egy életre szóló élmény legyen!

esküvői helyszín

Forrás: FotoMolnár

  1. Zúzmarás asztali dekor és a legszebb kiegészítők

Helyezzetek az asztalokra bájos hógömböket, válasszatok ültetőkártyáknak zúzmarás díszeket – ezekkel az apróságokkal biztosan elkápráztatjátok majd a násznépet!

asztali dekoráció

Forrás: Pinterest

  1. Meghívók téli köntösben

A Nagy Nap egyik legfontosabb kiegészítője az esküvői meghívó. A zimankós időjárás, a tél hangulatos színei biztosan inspirálni fognak majd a dizájn kialakításánál!

meghívó

Forrás: Pinterest

  1. Édes pasztell varázs

Könnyedén romantikus és elegáns külsőt kölcsönözhettek a tortáknak is. Tobozoktól, az apró zúzmarákig rengeteg téli motívummal halmozhatjátok el a pasztell színű desszertet.

esküvői torta

Forrás: Pinterest

  1. Köszönőajándék kreatívan

Hógolyókra emlékeztető popcake, vagy hópelyhekkel díszített muffin. A legszebb gesztus az ifjú pártól, ha valamilyen köszönőajándékkal viszonozzák, hogy vendégeik együtt örültek velük a Nagy Napon.

köszönőajándék

Forrás: Pinterest

  1. Csokor a kézben

Letisztult, hófehér virágkompozíciók, amikhez végtelenül egyszerűen választhatsz bármilyen kiegészítőt, hiszen mindenhez passzolnak!

esküvői csokor

Forrás: Pinterest