5 tipp mesebeli esküvőhöz

  • 2016-09-01

5 tipp mesebeli esküvőhöz

960 640 Budapest Party Service

Biztosan elgondolkodtatok már azon hol szeretnétek kimondani a boldogító igent, de a tökéletes helyszín kiválasztásához egy kis segítségre van szükségetek? Közös életetek egyik legkülönlegesebb eseményéhez nem árt időben elkezdeni a készülődést. Hasznos tippjeinkkel az esküvőszervezés gyerekjáték lesz!

Tervezésre fel!
Mielőtt őrületes virtuális kutatásba kezdenétek a helyszínnel kapcsolatban, érdemes előre tisztáznotok három nagyon fontos kérdést: Mikorra tervezitek a Nagy Napot? (célszerű egynél több időpontot meghatározni, arra az esetre, ha a kiválasztott helyszín már foglalt lenne) Hány vendégre számítotok, és milyen stílusú esküvőhöz ragaszkodtok? Vintage hangulat? Hagyományos esküvő? Esetleg a természet lágy ölén szeretnétek kimondani a boldogító igent?

Legyetek jelen!
Ha már tudjátok, hogy hány vendéget vártok, a több tucat esküvői helyszín közül könnyebb lesz leszűkíteni, hogy melyek azok, ahová szívesen szerveznétek az esküvőt. Fontos, hogy ezekbe az éttermekbe, vagy rendezvénytermekbe személyesen is ellátogassatok. A látogatás alkalmával szemrevételezzétek a táncteret, vagy például az asztalok elrendezésének lehetőségét.

Ízekre hangolva
Ha biztosra szeretnétek menni, a Nagy Nap előtt mindenképp teszteljétek az esküvői menüsort. Osszátok meg leendő partneretekkel, hogy milyen ízeket, milyen típusú ételeket, és milyen tálalási formát szeretnétek, válogassátok össze a legszimpatikusabb italsort, így sokkal gördülékenyebben fog menni a közös munka.

Álomesküvő rendel!
A helyszín értékesítő kollégájával nem árt egyeztetni a hely nyújtotta lehetőségeket. A megfelelő technikai felszerelésekkel még szebbé tehetitek az eseményt, akár egy közös videót is levetíthettek a megismerkedésetekről. Esetleg sok kisgyermek van a vendégeitek között? A násznép néhány tagját biztos, hogy örömmel fogja eltölteni, ha szakképzett gyerekfelügyelővel vagy játszósarokkal készültök.

Kérjetek árajánlatot!
Készítsetek listát, amin részletesen felsorakoztatjátok az igényeket és a rendelkezésre álló lehetőségeket. Ahhoz, hogy kalkulálni tudjatok célszerű a lista alapján árajánlatot kérni, a terembérlettől, a díszítésig és a felszolgálási díjig. Így nem érhet meglepetés, amikor fizetésre kerül a sor.