Így zajlott a Corner Rendezvényterem megnyitója

  • 2016-09-27
corner rendezvényterem - budapest party service

Így zajlott a Corner Rendezvényterem megnyitója

800 534 Budapest Party Service

Megnyitottuk a Belváros legújabb gyöngyszemét, a Corner Rendezvénytermet

Nagy érdeklődés övezte a Budapest Party Service legújabb rendezvényhelyszínének múlt heti megnyitóját. Csapatunk nemcsak egy modern dizájnnal felvértezett vadonatúj rendezvényhelyszínnel, hanem egy ínycsiklandó őszi ételsorral is megörvendeztette az oda látogatókat, amit a cég kreatív séfje, Kiss O’Shea Dániel készített el.

Szeptember 21-én, pontban délben megnyitotta kapuit Budapest legújabb gyöngyszeme, a Corner Rendezvényterem. A hosszú előkészületek és munka után a terem klasszikus külsőt kapott, melybe néhány helyen modern elemeket is csempésztünk.

Catering

A vendégek a helyszínt a zöld növényekkel díszített aula felől közelíthették meg, ami egy természetes fénnyel rendelkező, nagy belmagasságú, modern üvegtetővel borított reprezentatív helyiség. A terembe érkezve megpillanthatták a körülbelül 120-150 fő befogadására alkalmas nagytermet, ami további egy leválasztható helyiséggel is rendelkezik. Színvilágára az elegáns pasztellszínek jellemzőek, amik megjelennek a bútorzatban is. Az egyedi világítástechnika mellett, az új terem kivetítőkkel felszerelt, így konferenciák, üzleti események és akár esküvő helyszínnek is tökéletes.

Catering

A Bajcsy Zsilinszky út és József Attila utca sarkán található City Center ad otthont az exkluzív teremnek, ahol a megnyitó alkalmával a Budapest Party Service kreatív séfje, Kiss O’Shea Dániel külön erre az alkalomra egy őszi ételsort is komponált.

Catering

A büféasztal roskadozott az olyan ínycsiklandó fogásoktól: mint a sütőtökleves narancsos tökkompóttal, vagy a frissen sült marhanyak habos pájsliszósszal, pácolt hagymákkal-gőzgombóccal, de az édességek szerelmesei is találhattak kedvükre valót, mint például az izgalmas somlói de luxe-ot. Az ételekhez illő borsor mellett, különleges frissítőkkel is készültünk.

Egyszerű alapok, letisztult kiegészítők és fény – ettől válik a Corner Rendezvényközpont a belváros egyik gyöngyszemévé.

Tekintsék meg a rendezvényen készült fotókat és ha kedvet kaptak helyszínünkhöz, érdeklődjenek az info@budapestps.hu