Varázslatos esküvőhelyszín a természet lágy ölelésében

  • 2016-11-17
esküvő, öbölház, esküvő helyszín, esküvőszervezés, nagy nap, gasztronómia

Varázslatos esküvőhelyszín a természet lágy ölelésében

1024 684 Budapest Party Service

Te is elgondolkodtál már azon, hol mondanád ki legszívesebben a boldogító igent, igaz? Van egy különleges budapesti esküvőhelyszín, ami garantáltan le fog venni a lábadról. Hallottál már az ÖbölHázról?

Hangulatos Duna-parti csónakház könnyed eleganciával

A város zajától távol eső, fákkal körülvett Kopaszi-gát miliőjében fekvő ÖbölHáz a végtelen szabadság érzetét nyújtja: beszélgethettek a kertben, leülhettek a vízpartra, vagy akár a rendezvényterem szellős fedélzetre emlékeztető, csodaszép tetőteraszán is kimondhatjátok a boldogító igent.

öbölház, budapesti esküvő, kopaszi gát, esküvőszervezés, esküvő helyszín

A modern kényelem

Mindent el lehet mondani róla, csak azt nem, hogy unalmas vagy hétköznapi. A modern külsejű, tágas belső térrel rendelkező helyszín passzol az elképzeléseidhez, bármilyen trendi esküvőt is szeretnél. A 650 négyzetméter alapterületű termet, további szekciótermekre is feloszthatjátok, állítható led világítása tökéletes összhangot teremt a dekorációval, oldalsó terasza pedig ideális helyszín a vendégeitek üdvözlésére.

esküvő, öbölház, esküvői helyszín, kopaszi gát

Nem kell messzire menned, ha exkluzív élményre vágysz

Ha a legszívesebben a főváros szívében maradnál, mégis valami nagyon különlegeset szeretnél, nem kell tovább törnöd a fejed. Ez a rendezvényközpont (bár Budapesten található, mégis) a nyugalom szigetét szimbolizálja, a pazar zöldövezetben senki nem fog titeket megzavarni a hullámok csobogásán és a vízparti szellőn kívül.

esküvi helyszín, nagy nap, öbölház, kopaszi gát, esküvő

Ínyenc esküvői menük profi catering csapattól

Az ÖbölHázban nem kell lemondanotok a komfortról, és a különleges gasztronómiai élményekről sem. A Budapest Party Service profi catering csapata segít nektek abban, hogy minden a rendelkezésetekre álljon: a trendi bútorzattól a legfinomabb falatokig!

öbölház, esküvő, esküvői helyszín, rendezvény, öbölház, kopaszi gát

Kedvet kaptatok az ÖbölHázas esküvőre? Kérjetek tőlünk ajánlatot az info@budapestps.hu e-mail címen.