8 nemzetközi catering trend, amiért 2017-ben is odáig leszünk!

  • 2017-01-23
bar cart

8 nemzetközi catering trend, amiért 2017-ben is odáig leszünk!

604 403 Budapest Party Service

Legyen szó esküvőről, vagy más különleges eseményről, a rendezvény helyszíne és a felszolgált ételek nagyban meghatározzák vendégeink hangulatát. A legízletesebb fogásokkal, és egy hangulatos, közös tér kialakításával pedig már nyert ügyünk van. Összegyűjtöttük milyen trendekért fogunk rajongani idén!

A bárkocsik megjelenése
Egyre nagyobb trend bárkocsikat elhelyezni az eseményeken! Az olyan könnyű előételek, mint a libamáj nagyon jól mutat majd az apró tányéron. Sőt, a klasszikus korszakból visszaemelt darab lehetőséget nyújt arra is, hogy vendégeink egyszerűbben válasszanak maguknak ételt.

bar cart

Bisztró hangulat
Az utóbbi évek legtrendibb rendezvénystílusa a bisztró jellegű ültetési forma. Az üzleti eseményekhez ideális, hiszen a fiatalos, modern bútorok használatával a vendégeknek lehetősége nyílik igazi közösségi életben részt venni.

Bistro design

Lounge bútorok
A kellemes nyáresti partik mellett a belvárosi bulik tökéletes kiegészítői ezek a modern rattan, vagy textíliahuzatos kanapék és a hozzá tartozó praktikus magas könyöklők.

Lounge

Lounge

Leves francia stílusban tálalva
A négyfogásos esküvői vacsora első vagy második felszolgált étele általában a gazdagon ízesített leves vagy erőleves. Az utóbbi években óriási népszerűségnek örvend egy plusz extra elem hozzáadása, nagyon sok levest például francia stílusban tálalnak – bemutatnak egy csodás köretet, amire ott a helyszínen locsolják az aranyszínű húslevest.

French style

A bájos és előkelő brunch
A napközbeni üzleti események jolly jokere a 11 és 1 közötti időpontra tehető étkezési forma: a brunch. A klasszikus reggeli mellett itt már megjelenik a frittata, a quiche, vagy a desszertek közül a sós vagy az édes muffin.

brunch style

Vissza a gyökerekhez!
Egyre népszerűbb a helyi gasztronómiai különlegességek újragondolása az esküvőkön és más üzleti eseményeken. A fogások természetes, egyszerű, letisztult megközelítése, és az egészséges életmód hangsúlyozása idén is jellemző.

local flavour

Kis falat, nagy ízélmény
A fogadásokra ajánlott ételek különlegessége abban rejlik, hogy kézben megfogható mélyebb eszközökben kerülnek tálalásra, és egy fogáson belül több izgalmas ízpárral is találkozhat a vendég.

Big taste

Merveilleux
Az esküvők nagy kedvencei a roppanós macaronok mellett a merveilleux-k! Ezek a csoki- vagy mandulareszelékekkel borított puha habcsókok instant, egyszerűen fogyasztható desszertfalatok, így garantáltan a vendégek kedvencei lesznek!

merveilleux

Forrás: www.eventsource.ca