Szervezz álomesküvőt a népszerű Kopaszi-gáton!

  • 2017-02-16
kopaszi gát, esküvő

Szervezz álomesküvőt a népszerű Kopaszi-gáton!

604 403 Budapest Party Service

Közös életetek első napját ti is a legtökéletesebb helyen szeretnétek eltölteni, igaz? Elmondjuk miért a Kopaszi-gáton lévő ÖbölHázat válasszátok!

  1. A természet varázsa

A Lágymányosi híd budai hídfőjétől délre eső fantasztikus miliőjű Kopaszi-gátat két oldalról öleli át a Duna.  A burjánzó zöld növényzet, a titkos kis ösvények, a vízpart szépsége miatt lesz annyira különleges ez a helyszín, úgy, hogy a belváros is elérhető közelségben van tőletek.

kopaszi gát, esküvő

kopaszi gát, esküvő

2. Luxuskörülmények az öböl szívében

A Kopaszi-gát főbejáratától néhány méterre található a szuperhangulatos ÖbölHáz Rendezvényközpont, ami minden szempontból a párok igényeinek megfelelően lett kialakítva. A 650 négyzetméteres alapterületű rendezvényterem mellett, egy 600 négyzetméteres fedett tetőterasz is a rendelkezésetekre áll, ami lélegzetelállító panorámájának és adottságainak köszönhetően kiváló az esküvői ceremónia megtartására is. A rendezvényközponthoz egy tágas oldalsó terasz is tartozik. Jobb hely nem is kell vendégeitek üdvözléséhez! Mit szólnátok például egy színes koktélos fogadáshoz?

kopaszi gát, esküvő

kopaszi gát, esküvő

3. Esküvő, ahogy megálmodtátok

Aligha létezhet romantikusabb annál, mint amikor két lépésnyire vagytok a végtelen természettől, és közben úgy alakíthatjátok a 250 fő befogadására is alkalmas rendezvényközpontot, ahogy ti már azt az első pillanattól fogva megálmodtátok. Letisztult, hófehér megjelenés, vagy a teraszon live cooking-gal kiegészített színes, bohém esküvő, esetleg bájos vintage hangulat? Az előkészítést nyugodt szívvel bízhatjátok a Budapest Party Service csapatára.

kopaszi gát, esküvő
kopaszi gát, esküvő

4. Ízek személyre szabva

A Budapest Party Service, mint profi catering cég a legfinomabb ízekről is gondoskodik. Executive chefünk, Kalas László és kreatív chefünk Kiss O’Shea Dániel a hazai hagyományokat és a legfrissebb külföldi trendeket felhasználva álmodja meg és készít el minden egyes fogást. Nektek csak az ötféle felszolgálási mód, és a tizenhárom menüajánlat végtelen kombinációjából kell választanotok! Menüajánlatainkból ITT tudtok szemezgetni!

kopaszi gát, esküvő
kopaszi gát, esküvő

5. Nagy Nap stressz nélkül

Már az esküvőhelyszín szótól is görcsbe rándul a gyomrod? Ne aggódj! Ha egy profi csapatra bízzátok életetek legfontosabb napját, nem érhet semmilyen váratlan meglepetés. Az első pillanattól fogjuk a kezeteket, hasznos tanácsokkal látunk el titeket a terítékkel és a bútorokkal kapcsolatban is, sőt átvállaljuk a legnehezebb feladatot: a vacsora lebonyolítását is!

kopaszi gát, esküvő
Szeretnétek az ÖbölHázban tartani az esküvőtöket?
2017-es szabad időpontjaink: május 6.; szeptember 8.; szeptember 15.;
Kérjetek árajánlatot, írjatok nekünk az info@budapestps.hu e-mail címre!