5 érv, ami a belvárosi esküvő mellett szól

  • 2017-02-21
belvárosi esküvő, corner, paulay

5 érv, ami a belvárosi esküvő mellett szól

604 403 Budapest Party Service

Imádod a pörgést és szereted, ha nyüzsögnek körülötted? Akkor érdemes életetek nagy pillanatát a belvárosba szervezni. Cikkünkben elmondjuk milyen előnyei vannak!

1. Könnyű úticél

Egy kis létszámú esküvőnél is fejtörést okoz megszervezni az utazást, hiszen a világ bármelyik részéről érkezhetnek vendégek. A belváros nemcsak a könnyű megközelíthetősége miatt, hanem a szálláshelyeket tekintve is ideális. Az esküvőhelyszín közelében számos hotel közül válogathattok!

2. Életed fotója a belvárosban
Az esküvői fotózás az egyik legfontosabb része a Nagy Napnak. Az itt készült képek segítenek majd visszaemlékezni még évtizedekkel később is életetek első közös pillanataira. Budapest belvárosa hemzseg a tökéletes fotózási helyszínektől, de izgalmas lehet egy-egy hangulatos, nyüzsgő életkép is!

belvárosi esküvő, corner, paulay

3. A legszebb ceremónia
Tartsd a templomi esküvőt a főváros legnagyobb templomában, a Szent István Bazilikában. Tudtad, hogy ez hazánk egyik legszebb és legjelentősebb egyházi  nevezetessége?

bazilika, esküvő, belvárosi esküvő
4. Hajnalig még van idő
Természetes, hogy azt akarjátok soha ne érjen véget ez a különleges nap. Van egy jó hírünk! Ha a belvárosban tartjátok az esküvőt nem kell lemondanotok a fogadás utáni hatalmas partiról, pláne, ha úgy érzitek még tele vagytok energiával. Készítsetek egy rövid listát a közelben található legmenőbb bárokról és éjszakai klubokról.

vakegér tőzsdekocsma, belvárosi esküvő
5. Mert gyönyörű helyszínek közül válogathattok
A Budapest ötödik kerületében található Corner és Paulay Terem tökéletes belvárosi esküvőhelyszínnek. Nemcsak azért, mert könnyen megközelíthető, hanem mert minden igényeteknek maximálisan eleget tesz. Ráadásul egy profi cateringes csapat, a Budapest Party Service biztosítja a tökéletes esküvői vacsorát!

belvárosi esküvő, corner terem

belvárosi esküvő, paulay terem

Szeretnétek az esküvőtöket a belvárosban tartani? Kérjetek ajánlatot, írjatok az info@budapest.hu e-mail címre!