12 esküvői trend, amiért 2017-ben odáig lesztek

  • 2017-03-01
kiemelt kép, dekoráció

12 esküvői trend, amiért 2017-ben odáig lesztek

1024 682 Budapest Party Service

Menő fánkfal, egyedi papírdekor, vagy ehető menyasszonyi csokor. Mutatjuk, hogyan kölcsönözhettek különleges hangulatot esküvőtöknek, ha idén tervezitek a Nagy Napot!

Színes bárpult
2017-ben a szokásos welcome drinkek és a bárpult mellett az ifjú pár egy második, személyre szabott kis pulttal is készül, ahol a társaság kedvenc italai közül válogathat, de az sem meglepő, ha például különleges kávé-cateringet kóstolhatnak a vendégek. (www.coffeegenius.hu)

kávé catering
Fotó: www.coffeegenius.hu

Helyi gasztronómiai különlegességek
Egyre népszerűbb a helyi gasztronómiai különlegességek újragondolása az esküvőkön. A “farmról az asztalra” elgondolás nemcsak az éttermeknél jellemző, egyre több esküvőn is felbukkan ez a trend. Mi, a Budapest Party Service-nél mindig arra törekszünk, hogy minél több alapanyagot magyar termelőktől szerezzünk be.

Meztelen torta
Az utóbbi évek nagy újdonsága a “csupasz torta”, ami azt jelenti, hogy a párok lemondanak a desszert külső vajkrémmel vagy marcipánnal borított változatáról, és inkább választanak valami extra díszítést, mint a méretes virágokat, piros gyümölcsöket, pereceket!, vagy csokoládé csipszet. (www.takacsagnes.hu)

meztelen tortaFotó: Pinterest

Véget nem érő lakoma
Az éjféli harapnivalók míg korábban csak egyfajta plusz programként voltak jelen az esküvőkön, addig mostanra már kötelező elemekként szerepelnek. A tartalmasabb ételek helyett ínycsiklandó könnyű salátákat, vagy hideg előételeket kínálnak a vendégeknek.

Fánkfal
Amíg 2015-ben a virágokkal díszített hátterekért rajongtunk, idén az esküvőket elárasztják az édes fánkfalak! Legyen szó letisztult, hófehér vagy bohém, színes dekorációról  a fánkfal minden stílushoz kitűnően passzol. Elhelyezhetitek a bárpultotok mögé, és nyugodtan készíthettek egyedi DIY fánkokat is. (www.theboxdonut.com)

fánkfalFotó: Pinterest

Mesélő papírdekor
A vendégek mindent imádnak, ami rólatok szól! Az első benyomást az esküvőtök stílusáról a meghívó adja, de ha még több egyedi, a személyiségetekről árulkodó részletet szeretnétek, tervezzetek vicces poháralátétet, ültetőkártyákat, emlékkönyvet, boroscímkét vagy például menükártyát. A Pimpernel weboldalán számtalan stílus közül válogathattok, sőt az általatok megálmodott kiegészítőket el is készítik nektek!

meghívóFotó: Pimpernel

Ehető virágcsokor
Rejtsetek el néhány piros bogyósgyümölcsöt az asztaldíszekben, vagy a menyasszonyi csokorban. A klasszikus esküvői virágcsokor helyett válassz ehető virágcsokrot például articsókából! (Fleur&Ballon Dekor)

ehető virágok
Fotó: Pinterest és Kondella Misi Photography

Jótékonysági esküvő
Jobb adni, mint kapni alapon az utóbbi időben egyre népszerűbb a jótékonysági esküvő szervezése. A párok nászajándék helyett regisztrációs listát írnak, és vendégeiket például véradáshoz való csatlakozásra kérik fel.

Semleges színek fényes árnyalatokkal
A szürke álomszép árnyalatai és a krémszínek arannyal vagy fémes felületekkel párosítva – egyszerűen lenyűgöző hangulatot adnak a térnek. (Fleur&Ballon Dekor)

dekoracioFotó: Pinterest

Kreatív kikapcsolódás és ünnep
A párok egyre többször próbálnak előrukkolni színes programokkal – az interaktív ételpultok mellett, kerti játékokat (gyeplapda, petang) is szívesen szerveznek a Nagy Napon. Ezek lehetőséget biztosítanak arra, hogy még bensőségesebbé és harmonikusabbá varázsoljátok a délutánt.

interaktiv pultFotó: Pinterest

Kert inspirálta virágdíszítés
Az egyszerű mezei virágok és zöldek mellett imádni fogjuk a virágkoszorúkat és a felfuttatott girlandokat is. (Fleur&Ballon Dekor)

kert dekorFotó: Kondella Misi Photography

Függőleges hatás
A párok mindig keresik az egyedi megoldásokat. Szeretik kihasználni a vendégek asztalai felett maradt üres tereket, ezért nem szokatlan a térbe belógatott, függőleges irányú  dekoráció. Ilyenek például a közvetlenül az asztal felé benyúló apró lámpák, amik igazán meghitt hangulatot árasztanak!