6 pazar rendezvényhelyszín egy helyen: a Gödöllői Királyi Kastélyban

  • 2017-04-05
budapest party service gödöllői kastély esküvő helyszín

6 pazar rendezvényhelyszín egy helyen: a Gödöllői Királyi Kastélyban

900 588 Budapest Party Service

6 pazar rendezvényhelyszín egy helyen: a Gödöllői Királyi Kastélyban

Magyarország legnagyobb beépített alapterületű barokk kastély-együttese, a Gödöllői Királyi Kastély fehér- arany színekben pompázó dísztermével, freskókkal díszített szobáival, márvány burkolatú fürdőjével és virágházával, tágas lovardájával, barokk színháztermével már az első pillanatban bárkit levesz a lábáról. Elmondjuk milyen hangulatos terek közül válogathattok, ha itt szeretnétek megtartani életetek eseményét!

Díszterem

A Kastély reprezentatív nagyterme. Fala márvány borítású, mennyezetét virágos-indás, aranyozott stukkó díszíti. A terem megkapó megjelenése kiváló lehetőséget nyújt ünnepi rendezvények, gálavacsorák, koncertek lebonyolítására.

díszterem, királyi kastély

Lovarda
A 636 négyzetméteres oszlop nélküli, műemléki környezetben lévő Lovarda Európában is ritkaságnak számít. A hozzá tartozó korábbi nyeregkamrával, az alatta található 2 darab egyenként 80 négyzetméteres szekcióteremmel jól szeparálható egységet nyújt, mely a főépületből gyönyörű folyosókon keresztül, vagy a frissen felújított Schimmelhofon külön, exkluzív bejáraton át is elérhető.

lovarda, királyi kastély

Barokk Színház
Az európai ritkaságnak számító Gödöllői Barokk Kastélyszínház, hazánk legrégebbi fennmaradt újkori kőszínháza. Magyarország egyetlen megmaradt kulisszás rendszerű színházának helyreállítása számos hazai és külföldi elismerésben részesült. Színházi és opera előadások mellett kiváló otthont adhat üzleti és privát rendezvényeknek, vacsoráknak.

barokk színház, királyi kastély

Barokk terem
A boltíves, festett falú terem stílusos berendezése királyi környezetbe varázsolja az ebédelni és vacsorázni vágyó csoportokat, illetve a különleges hangulatú rendezvényt szervező társaságokat. Az étkezés élményét zenei programokkal tehetjük még gazdagabbá. A teremhez modern, felszerelt tálaló konyha is csatlakozik.

 

Díszudvar
Ez a Kastély fő szárnyai által határolt ünnepélyes hangulatú belső udvar, amiről a felújított, 26 hektáros kastélyparkra láthatnak vendégei. Szabadtéri rendezvények, koncertek kiváló helyszíne.

díszudvar, királyi kastély

Királydombi Pavilon
A kastélypark egyik különlegessége a Királydombi Pavilon, mely romantikus vacsoráknak, kis létszámú családi eseményeknek felejthetetlen helyszíne lehet.

Megtetszett valamelyik? Kérjetek ajánlatot, írjatok az info@budapestps.hu e-mail címre!