Grillszezon extrákkal

  • 2017-04-10
budapest party service, grill

Grillszezon extrákkal

1024 833 Budapest Party Service

Kint a hőmérő higanyszála egyre feljebb és feljebb kúszik, ami azt jelenti, hogy eljött a grillpartik ideje. Ha szeretné közelgő üzleti eseményét valami plusszal feldobni, lepje meg vendégeit egy hangulatos szabadtéri live cooking-gal!

Színes menük a nyár ízeivel!
Az egyszerűbb egytálételek mellett – például mint a pulykamell medalion szeletek medvehagyma salátával, vagy a csípős csirkecomb fűszeres mini kolbászkákkal – akár prémium menüvel is brillírozhat eseményén. Mit szólna előételként az ízletes mediterrán leveshez, a gazpachohoz? Vagy a különleges ízvilágot tartogató mázos nyírfadeszkán sült atlanti lazachoz, amihez séfünk sütőtökös-csicseriborsós salátával és tahinivel is készül? A széles választéknak köszönhetően így mindenki megtalálhatja a számára legfinomabb ízeket, és ezt partnerei is garantáltan díjazni fogják!

grillezés, budapest party service

Ideális helyszínek
A laza party megtartásához kiváló például a Kopaszi-gáton található hangulatos ÖbölHáz Rendezvényközpont, de számtalan pazar lehetőség közül válogathat még weboldalunkon! A Budapest Party Service csapata nemcsak az íz-élményről, hanem az eseményhez hangulatban illő bútorzatról is gondoskodik. A könnyed, modern rattan vagy textíliahuzatos kanapék, az óriási napernyők és trendi könyöklők ideális kiegészítői lesznek a szabadtéri rendezvénynek!

grillezés, budapest party service

Frissítő italvariációk
A házi limonádék, a jeges teák és a koktélok mellett, grill menüi mellé kézműves söreink közül is válogathat. Inkább boros, mint sörös? Van egy jó hírünk! Fröccsbárunkban bármelyik fajtát választhatja – a kisfröccstől a házmesterig – ízlése szerint felhúzzuk szódával!

grillezés, budapest party service

Pazar ízek, tökéletes party
Már majdnem minden készen áll az év grillpartijához? A jó társasághoz már csak a tökéletes menüt kell kiválasztania, amiket ezúttal is cégünk kreatív séfje, Kiss O’Shea Dániel álmodott meg! Ha szeretné igazi nyári hangulatban üdvözölni Partnereit, kérjen személyre szabott ajánlatot az info@budapestps.hu e-mail címen!