A Bazaar Eclecticában mutatkozik be az ART Catering

  • 2017-05-31
art catering

A Bazaar Eclecticában mutatkozik be az ART Catering

604 403 Budapest Party Service

Képzeljen el egy olyan catering formát, ahol az étel elkészítésének minden mozzanatát a vendég ízlése ihleti. Ahol a séf  prémium alapanyagokból tökéletes ételeket komponál. A Budapest Party Service Bernáth József séffel közösen egy egészen új catering márkát álmodott meg, amivel egy kétnapos bemutatkozó eseményen ismerkedhetnek meg vendégeink.

A Budapest Party Service újabb mérföldkőhöz érkezett: Bernáth József séffel közösen egy új, exkluzív brandet alkotott meg. Az ART Catering 2017. június 12-én és 13-án mutatkozik be, egy különleges, kétnapos eseményen, ahol a vendégek személyesen ismerhetik meg mindazt, amit az új márka kínál. Megtapasztalhatják, hogy milyen élmény az, amikor egy esemény minden részlete személyre szabott, és a fogásokat a vendégek ízlése ihleti. Amikor az ételek gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megjelenésük letisztult, tálalásuk pedig kreatív.

art catering

Lehet a vendég kifinomult vagy éppen bohém, szabálykövető vagy laza, mi megtaláljuk a számára megfelelő ételt és egy egyedi, ízlésre komponált menüt kínálunk neki. Bemutatkozó eseményünkön ebből adunk ízelítőt. Séfünk megmutatja, hogyan ölthet egészen új formát például egy egyszerű tökfőzelék, és azt is, hogy hogyan lesz a franciák kedvenc melegszendvicséből, a croque madame-ból prémium előétel. A hosszas előkészítő munka után az érdeklődők végre élőben is megtapasztalhatják, milyen is az ART Catering.

art catering

art catering

A helyszínt sem bíztuk a véletlenre!  A tágas dizájnerház ötletes megoldásaival mindenkit azonnal levesz a lábáról: a plafonról lelógó stílusos olajzöld és barna lámpák meleg színeivel varázsolják otthonossá a helyszínt, a hosszú pultnál kényelmes barna bárszékek várják a felfrissülni vágyó vendégeket. A tömör faasztaloknak, az izlandi zuzmókból készült élő dekorfalnak köszönhetően érezzük a természet közelségét. A tágas panoráma- és tetőterasz egyszerre árasztanak modern, igazi nagyvárosi hangulatot.

art catering

Ez a miliő tökéletesen passzol Bernáth József séf laza hangulatú, interaktív délutánjához, ahol olyan, gyerekkorunkból is ismert fogásokat kínál, mint a gombapaprikás, a tökfőzelék vagy a képviselőfánk.

art catering

 

Ugye most már Ön is kíváncsi? Izgalmas fogásokkal, hozzájuk tökéletesen passzoló borsorral, és a tőlünk megszokott stílussal és szenvedéllyel várjuk. Találkozunk a Bazaar Eclecticában!

Regisztráljon eseményünkre a marketing@budapestps.hu e-mail címen! Várjuk sok szeretettel a rendezvényszakmai érdeklődőket.