Párizsi hangulatban zajlott az ART Catering bemutatkozó eseménye

  • 2017-06-14
ART Catering

Párizsi hangulatban zajlott az ART Catering bemutatkozó eseménye

604 403 Budapest Party Service

Hétfőn és kedden mutatkozott be a hazai vendéglátás legújabb, exkluzív catering brandje, az ART Catering. Az eseménynek legújabb rendezvényhelyszínünk, a Bazaar Eclectica adott otthont, ami a Várkert Bazár Öntőház udvarán található. Bernáth József izgalmas ételei kitűnően passzoltak a budai vár pazar miliőjéhez.

ART Catering

Igazi francia hangulat kerekedett a hét elejei ART Catering eseményen. A vendégek déltől foglalhatták el hangulatos teraszt és vehették birtokba a belső térben elegánsan felterített asztalokat. A tágas előtérben végigkóstolhatták az előételeket: a croque monsieur “nyalókát”, a pikánsan fűszerezett tatár beefsteaket vagy a hűs tökfőzeléket könnyű falafelgolyókkal. Mindezt frissítő limonádékkal vagy egy-egy könnyű borral öblíthették le.

ART Catering

A büféasztalakon és flying service-szel kínált előételek után jöhettek a séf által frissen készített főételek, melyeket a nagy tányérok helyett könnyen kezelhető bowl-food stílusban tálalt. Itt is izgalmas ízpárokkal találkozhattak a résztvevők: az omlós vörösboros marhapofához selymes zellerpürét és ropogós zellerchipszet, a helyben sütött szaftos lazachoz pedig zöldspárgát és hollandi mártást kóstolhattak.

ART Catering

A kellemes, kötetlen bisztró hangulatban az sem volt meglepő, ha a falatozókhoz nemcsak kollégáink érkeztek meg társaságként, hanem maga a séf, Bernáth József is, aki szívesen mesélt az ételekről, a csokoládé fondant-ra pedig ő maga fújt könnyű tejszínhabot az asztaloknál.

ART Catering

ART Catering

Az ART gasztronómiai életérzéssel minden pillanatban találkozhattak a vendégeink, az interaktivitás, a közvetlenség és az odafigyelés hármasa határozta meg a délutánokat. „Az ART Catering az úgynevezett “érthető” fine dining. Az egész elképzelés abból indult, hogy valami olyat alkossunk a rendezvényvendéglátásban, ami eddig még nem volt. Egyedit, személyeset, amivel közel kerülhetünk egy esemény résztvevőihez és adhatunk valami plusz élményt – akár egy különleges kapcsolatot alakíthatunk ki köztük és a gasztronómia között. Ebből született meg a konyhafőnök asztala koncepció, ami a magas kategóriájú éttermekben is megtalálható és garantálja a személyes, kötetlen hangulatot. Ez lehetővé teszi, hogy az eseményre a konyhafőnökkel, Bernáth Józseffel közösen alkossanak partnereink különleges ízeket, amit aztán a séf a rendezvény helyszínén prezentál. Így a menüsor minden részlete a vendég ízlésének teljes visszatükröződése. Ettől, a prémium alapanyagoktól és a különleges tálalástól lesz az ART Catering igazán művészi.” – jegyezte meg a Budapest Party Service vezetője, Semsei Rudolf az új brand és a bemutatkozó esemény kapcsán.

Próbálják ki Önök is az ART érzést és a Várkert bazár csodás hangulatát! Az info@budapestps.hu e-mail címen kollégáinkkal is felvehetik a kapcsolatot!