4 új trend 2018-ban, amiről tudnotok kell, ha esküvőt szerveztek

  • 2017-06-27
Esküvői trend

4 új trend 2018-ban, amiről tudnotok kell, ha esküvőt szerveztek

564 376 Budapest Party Service

Szeretnétek, hogy a Nagy Nap minden pillanata rólatok szóljon? El akarjátok kerülni a hagyományos esküvői kliséket? Van néhány jó kis tippünk, amit érdemes megfogadnotok! 

  1. Titkos ceremónia
    Egy ismert amerikai catering cég szerint a butikhotelekben tartott ültetett esküvők előtt egyre gyakrabban szerveznek privát szertartást, ahová csupán a legközelebbi hozzátartozókat hívják. Ennek helyszíne általában titkos – völgy, könyvtár, esetleg akár egy másik város, vagy távolabbi úticél.
Esküvői trend Pinterest
2. Maximálisan személyre szabva
Ahelyett, hogy a párok minden lehetséges és megszokott esküvői klisét használnának, inkább csak azokhoz az apróságokhoz ragaszkodnak, ami épp nekik fontos. Így azon kívül, hogy sokkal visszafogottabb és bensőségesebb lesz az esküvő, még nagyon költséghatékony is, az ár jóval az esküvő átlagos költsége alatt van. Az esti buli előtt, ma már például gyakori, hogy egy hangulatos koktélpartival egybekötött házasságkötésre hívják el a családtagokat, amitől még egyedibb lesz az esemény.
Esküvői trend Pinterest

3. Tacos és hamburger
Sőt egyre többen választanak téglalap alakú asztalt körasztalok helyett. Ezek a nagy asztalok kerülnek a középpontba, amiknek a közepét egyszerű virágokkal, és különböző magasságú gyertyákkal díszítik. Az ételeket illetően is sok változást figyelhetünk meg. “A párok személyes kedvenceket kérnek. Gyönyörűen kinyomtatott menükártyák, kevésbé formális, vagy megszokott ételekkel. Nem ritka például a mini tacos, a hamburgerek, és a kézműves sörök kínálása.”

Esküvői trend Pinterest

Esküvői trendek

4. Insta-esküvő
Egy másik fontos tényező, hogy még vonzóbbá tegyék az esküvőket: a közösségi média. Mert így könnyen megoszthatják a szép pillanatokat azokkal barátokkal, akik személyesen nem tudnak részt venni a Nagy Napon. Manapság a párok gyakran használnak saját esküvői hashtaget vagy egyéni Snapchat szűrőket például.

Esküvői trend Pinterest

Esküvői trend Pinterest

(Fotók: Pinterest)

Esküvőt terveztek? Ha még nincs meg a tökéletes helyszín vagy esetleg egyedi ételekben gondolkodtok, kérjetek ajánlot az info@budapestps.hu e-mail címen!