Így is tálalhatjuk az esküvői vacsorát!

  • 2017-07-24
esküvői vacsora

Így is tálalhatjuk az esküvői vacsorát!

604 403 Budapest Party Service

Kedvelitek a kertben sütögetést? Vagy inkább az elegáns típusba tartoztok, ha a vendégeitek fogadásáról van szó? Ne csak a menü kiválasztásakor gondoljatok a vendégeitekre, kényelmüket és jóllétüket a vacsora felszolgálása is befolyásolja! Ti melyiket választanátok?

Maximális elegancia
Akárcsak egy á’ la carte éttermi vacsorán, felszolgálóink itt is minden fogást egyesével szolgálnak fel. Az ételek a párral egy előre megbeszélt és egyeztetett menüsor alapján készülnek, egyetlen hátránya lehet, hogy a vendégek nem válogathatnak olyan széles ételválasztékból, mint például egy svédasztalos vacsoránál.

esküvői vacsora

Felszolgálás francia módra

A vidéki lagzik kedvelt tálalási formája a francia étkezés. Ilyenkor a felszolgálók nagy tálakon szervírozzák az asztalhoz az ételeket, amikről vendégeitek kedvük szerinte válogathatnak, csipegethetnek. A kötetlen, laza hangulatban elfogyasztott vacsora mellett pedig az ismerkedés is könnyebben megy az egyes asztaltársaságoknál.

esküvői vacsora

Ha az ízek mellett a látványban is gondolkodtok

Egyre elterjedtebbek az ültetett büfévacsorák is, amikor a vendégek a svédasztalhoz járulva válogathatnak az ételek között, és asztalnál ülve étkeznek. Egyszerre rendszerint 20-25 féle fogás kínálja magát! Az ízlésesen komponált büfépult valóságos díszlet is.

esküvői vacsora

Mix&Match tálalás
Nem tudtok választani? Nem is kell! Egyszerre kétféle tálalási formát is igénybe vehettek! A két-három fajta előételt tányéron szervírozzuk, majd a levest csészékben kínáljuk (felszolgált tálalási forma). A főételeket a vendégek svédasztalról választhatják. Így megtarthatjátok az ünnepélyes hangulatot, de a büféasztaloknak köszönhetően egy kellemes, kötetlen hangulatú étkezés mellett még közelebb kerülhet egymáshoz az ifjú pár társasága.

Csak lazán! Live cooking a kertben
Az ültetett büfévacsora alatt vendégeitek a legfinomabb és legismertebb grillételeket is megtalálják a kínálatban a hagyományos fogások mellett. Plusz élményként, séfjeink ott a helyszínen, látványgrillen készítenek el néhány ételt.

esküvői vacsora

Ismerkedjetek meg esküvői menüajánlatainkkal! Minden igényre tudunk megoldást, böngésszetek, válogassatok, ismerkedjetek változatos étel- és italkínálatunkkal. Használjátok kalkulátor menüpontunkat, segítünk okosan számolni és jól dönteni.

Fotók: Budapest Party Service, Pinterest