Megérkeztek az őszi ízek a Budapest Party Service konyhájára!

  • 2017-08-29

Megérkeztek az őszi ízek a Budapest Party Service konyhájára!

1024 683 Budapest Party Service

A hajnalig tartó esküvőket lassan felváltják a hangulatos üzleti party-k, business ebédek és csapatépítők, ahol már a legújabb, őszi trendek inspirálta menüinket kóstolhatják vendégeink. Kreatív séfünk, Kiss O’Shea Dániel színes ételsorokat állított össze, íme egy kis ízelítő!

Egészséges snack-ek előételnek
Az étkezési szokások átalakulásának köszönhetően a napi háromszori étkezés helyett váltunk napi ötszörire, ezek a fogások pedig jellemzően sokkal kisebbek, mint korábban. A trendhez a rendezvénycatering is illeszkedik, az előételek között az alacsonyabb szénhidráttartalmú, fehérjében viszont gazdag falatokat is megtaláljuk. Dani őszi menüajánlataiban például a tonhalkrém tojással és rozssnackkel vagy a joghurtos padlizsántatár mustármaggal is szerepel.

őszi menüajánlat

Levesek a világ minden tájáról
Séfünk felkerekedett és egy gasztro-inspirációs túrán begyűjtötte a legkülönlegesebb és legszínesebb levesrecepteket. Ír szálaihoz híven kenyérrel sűrített ír zöldborsólevest ajánl füstölt hallal, de a gazdag és sűrű orosz borscsleves marhahússal és frissen reszelt tormával is felkerült a palettára, vagy aki szeretne valami egészen szokatlant kóstolni, választhatja az amsterdami sörlevest gabonával és mini csiperkegombával.

Tengeri zöldségek és halas finomságok
Úgy tűnik, a következő szezonban odáig leszünk a tengeri növényekért, és továbbra is rajongani fogunk az izgalmasan fűszerezett halételekért. A Budapest Party Service séfje a lazacfilét borókával és ginnel pácolja, és fenyőrüggyel fűszerezi még, de menüajánlatában szerepel a galiciai tőkehal mangoldos tört édesburgonyával vagy a kukoricakrém füstölt makrélával, baby algával.

őszi menüajánlat_1

Tüzes csirke és quinoakréker
Mottónk minden fogásban jelen van, így a finom húsételeknél is: a vasedényben készült nápolyi tüzes csirke, a Toulouse-i baby csirke vagy a francia mini csülköcskék is színesítik a főételek sorát.  A játékosság is a fő erényeink közé tartozik, így lehet az, hogy néhány fogást quinoakrékerrel vagy karfiolropogóssal teszünk még izgalmasabbá.

Mini fánk és más francia desszertfinomságok
Ha esetleg még nem hallottad volna: 2017-ben is mindenki odáig van a mini édességekért! Ez az egész mini fánk őrület New York-ból indult, és természetesen nálunk is megjelenik a kínálatban, mi pezsgős-eperkrémmel töltött változatban sorakoztatjuk fel a büféasztalokra. A látványdesszertekről sem feledkezünk meg, a helyszínen készítjük például a párolt csokoládékrémet mandulastreuzellel és málnaespumával!

őszi menüajánlat

Megtetszett őszi menüajánlatunk? Nézz körül weboldalunkon és kérj ajánlatot az info@budapestps.hu e-mail címen!