Megjelent a Pimpernel 2018-as esküvői meghívó kollekciója

  • 2018-02-21
esküvői meghívó pimpernel

Megjelent a Pimpernel 2018-as esküvői meghívó kollekciója

1024 265 Budapest Party Service

Megjelent a Pimpernel 2018-as esküvői meghívó kollekciója

Honlapjukra felkerült az új 2018-as esküvői meghívó kollekció, amelyben korábbi népszerű meghívóik kínálatát is bővítették, de számos további új meghívót is készítettek. Olvasd el részletes ismertetőjüket, amelyben bemutatják a legklasszabb újdonságokat!

Évek óta az egyik legnépszerűbb esküvői meghívó kollekció ez az arany fólianyomással készülő meghívó, a Bay Leaf család, amelynek számos változatát készítették már el a korábban és most a 2018-as szezonban is tovább bővítik e meghívó választékát.
Terveztek egy teljesen új sorozatot amely a Bay Leaf Mediterran Edition elnevezést kapta, gyönyörű, meleg tónusú színeivel, toszkán hangulatával igazi különlegessége e sorozatnak, egy picit rusztikus hangulatú de mégis elegáns meghívó.

A meghívó család másik darabját, a Bay Leaf Pearl Edition változatot több szempontból is kiegészítették: immár gyöngyfehér, halvány korall és natúr púder színű papírokra nyomtatva is kérhető, nem csak arany, hanem az igen népszerű, rosegold színű fólianyomással készítve is. A különböző gyöngy papíros meghívók önmagukban is nagyon népszerűek, de ezzel a babérkoszorús megoldással egy rendkívül letisztult meghívót készítettek.

Vadonatúj kollekció: a Becouse Of You sorozat, amellyel figurás meghívóik választékát bővítették, rögtön három változatban is elkészítették: az alap verzió a Becouse Of You, egy törtfehér öko-papírra nyomtatott, enyhén rózsaszínes árnyalatú változat, a Becouse Of You Kraft Edition-t natúr barna színű kraft papírra nyomtatják, amitől picit rusztikusabb, vintázsosabb hatást kap a meghívó, végül a Becouse Of You Pearl Edition inkább hűvősebb, kékes-szürkés árnyalatokban pompázik, amelyet ellensúlyoz a gyöngyházfényű papír aranyos csillogása. Mindhárom változatot három különböző grafikával kérhetitek és bár a mintadarabokat aranyozással készítették, a gyorsabb átfutás és a kedvezőbb ár elérése érdekében, digitális nyomtatással is el tudják készíteni.

Beautiful Simplicity meghívót tavaly még csak egyetlen színkombinációban készítették el, mert a kollekció tervezésének utolsó pillanatában nem volt már idő tovább színváltozatok elkészítésére. Ezt az adósságukat most pótolják, így immár nyolc különböző színösszeállításban rendelhetitek, ezzel az egyik legnagyobb választékban kérhető bélelt borítékos meghívó fajtájukká vált. A kék boríték + zöld bélés kombinációt olyan divatos színvariációkkal is kérhetitek mint a szürke + korall vagy a barna + púder, egyik szebb mint a másik, nézd meg az összes változatot a teljes sorozatot tartalmazó fotógalériában itt.

Talán legnépszerűbb meghívójuk a Beauty Flower#07 egy újragondolt változatát is elkészítették, amelyben megtarották elődje legszebb részleteit és három új grafikával készítették el, csodás fehér papírokból, ez a Beauty Flower#07 White Edition. Ez az új változat mindazok tetszését elnyerheti, akik szeretik a csipkés meghívókat vagy előnyben részesítik a hajtott tasakos meghívókat, a modernebb egy lapos esküvői meghívókkal szemben.

A 2017-es esküvői meghívókollekcióban debütált a Caramel Smoothie Pearl Edition, amelyet kilenc új bélés grafikával bővítettek az idén. Három csodás gyöngyházfényű papírra nyomtattak új grafikákat: fiatalos hangulatú halvány krém, klasszikusan elegáns óarany és modern, decens fehérezüst bélésekből is válogathattok immár, a korábbi fehérarany papíros változatok mellett. Az új bélésekről készült teljes fotógalériát megnézheted itt.

“Nagy megtiszteltetésben volt részünk, mert az egyik legkiválóbb hazai esküvőszervező, a Creative Weddings by Landesz Kati bennünket kért fel, hogy vegyünk részt – az ősz folyamán megnyílt és általa menedzselt új esküvői helyszín, a Füvészkert – tematikus vizuális koncepcióinak kidolgozásában. Kati vezetésével és dekorációs partnerünkkel a Fleur & Ballonnal együttműködve, négy speciális grafikai- és dekorációs tematikát terveztünk meg és dolgoztunk ki, amelyek a Füvészkert szakmai megnyitóján debütáltak.”
A Füvészkert Mini Collection összes darabját megnézheted itt.

White Lady: egy elképesztően elegáns és letisztult meghívó, szinte már minimalista vizuális koncepció, amiben a hófehér papíron, csak egy szín feketével nyomtatott, változatos és decens tipográfiával teremtenek egyedülálló hangulatot. A kártya tetején a pár neve szerepel, egy rendkívül látványos, díszes kalligrafikus betűtípussal írva, a szövegben a klasszikus talpas betűk és a modern, minimalista betűk sajátságos keverésével teremtünk izgalmas összhatást. A dekorációban minden hófehér: a terítő, a szalvéták, a tányérok a gyergyák és a virágok, mindössze néhány ezüst gyertyatartó és az átlátszó üveg váza díszíti ezt a letisztult világot.

A Greenery általában

A greenery meghívó alapötlete egy slágertéma, a greenery vagyis a zöld növények, azaz maga a természet. A trendet 2017-ben a Pantone cég indította, amikor ezt nevezte meg az év színének. E divathullámra persze az esküvői szolgáltatók is rezonálnak és ha nem is kifejezetten a szín, de az életérzés, a hangulat és a köré álmodott filozófia megjelenik mindenben: esküvői helyszínekben, ruhában, dekorációban és persze a meghívóban, valamint az esküvői grafikai arculatokban és az összes papírkiegészítőben is.
A 2018-as évadra készített új meghívó tervek közül ez az egyik büszkeségük, mert bármerről is nézzük, egyszerűen fantasztikus.
A teljes Greenery Mini Kollekciót megnézheted itt.

Harmony White Intense Edition
Kínálatukban már sok éve szerepel és egyre sikeresebbé válik ez a rendkívül elegáns és különleges dobozos meghívó. Egyik fő erénye az extravagáns kivitelezés mellett, hogy mind az alapanyag használat, mind pedig a tipográfia és a design tekintetében egy rendkívül visszafogott és letisztult meghívóról van szó. A meghívó minden eleme magán hordozza ezt az ünnepélyességet és minimalizmust, így kitűnő választás lehet azok számára, akik egy nem szokványos meghívóra vágynak, de nem szeretnék mindenféle díszítő elemekkel feltunningolni ezt az egyszerűségében csodaszép dobozos esküvői meghívót.

A kollekció nagytestvére a Harmony White kifejezetten pasztel, valamint elegáns, nem túl élénk, de sötét színű dobozokkal készül, azért terveztük meg ezt a három kifejezetten színes, dobozos sorozatot, hogy azok számára is alternatívát kínáljunk, akiknek megtetszik ez a különleges dobozos megoldás, de örömmel látják egy picit élénkebb, vagányabb színekben is.
Az eredeti Harmony White Kollekciót megnézheted itt.

Lovingly Letters Mini Collection
2018-as kínálatuk egyik különleges darabja ez a speciális minikollekció – egy másik grafikai termékünkre építve, illetve ahhoz ajánlva hoztunk létre.
Ez a termék az akciós monogram, amit előre elkészített sablonokból, számos grafikából és rengeteg betűtípusból összeválogatva lehet rendelni rendkívül kedvező áron.
A teljes monogram kínálatukat megnézheted itt.

A 2018-as évadra 15 új monogram grafikát terveztek, sok szép virág- és levélkompozícióval, rengeteg színben, tavaszi, nyári és őszi hangulatban. Ezek a monogramok bármihez felhasználhatók, köztük akár meghívóhoz is, de végigkísérheti az egész esküvő grafikai arculatát és megjelenhet bármelyik kiegészítőn: ültető- és menükártyán, ültetési táblán, köszönetajándékon, poháralátéten és emlékkönyvön.
A teljes monogram kínálatunkat megnézheted itt.

A kollekció ötletét az adta, hogy ha rendeltek egy ilyen szép monogramot, akkor miért is ne ajánljanak hozzá rögtön egy hasonlóan különleges és elegáns meghívót és további kiegészítőket, így teljes lehet az esküvői csomag, mindezt kedvezményes áron.

Mind a 15 monogramhoz egyedi tipográfiával készített meghívót terveztek, amelyek közös jellemzője, hogy egyszerű és letisztult tördelésével és elrendezésével tökéletesen illeszkedik a monogramhoz, ugyanakkor hagyja érvényesülni és nem vonja el róla a figyelmet. A szöveg elrendezésében olyan ötletes tipográfiai és tördelési megoldásokat alkalmaznak, mint a nevek és a dátum látványos kiemelése vagy éppen a helytakarékos, mégis jól átlátható program blokk.
A teljes Lovingly Letters Mini Kollekciót megnézheted itt.

Néhány népszerű kollekciójukat felújították és további tipográfiai lehetőségekkel, új bélésekkel gazdagították a választékot, ilyenek a Midnight Orchid és Remember Me bélelt borítékos meghívó kollekciók.
Valamint elkészítették ezek kraft papíros változatait is: Midnight Orchid Kraft Edition és Remember Me Kraft Edition.

Talán az egyik legcsodásabb új esküvői meghívójuk a Natural Dream, amelyet natúr barna kraft papíros és gyöngyházfényű papírból készült pearl változatban is elkészítettékk, mindkettő gyönyörű. A kraft papíros meghívó a rusztikus és vintage hangulat kedvelőit fogja elbűvölni, valamint bárkit aki alapvetően csipkés meghívót szeretne, míg a pearl változat a gyöngy paprból készült meghívók iránt érdeklődőknek fog tetszeni elegánsabb és ünnepélyesebb hangulatával és a szalagos átkötéssel.

Immár harmadik éve szerepel a kínálatban a Sugarmice meghívó sorozat, amit már a megszületése pillanatában három markánsan különböző változatban készítettek el, mert úgy gondolták, hogy grafikailag és tipográfiailag is olyan megoldásról van szó, amely különleges és egyedülálló, némi finomhangolással, néhány apró részlet beállításával, egészen különböző hangulatok érhetők el. Elgondolásuk helyesnek bizonyult, mert a kraft papíros változatokat a kifejezetten vintage hangulatot kereső párok választották, a normál, prémium öko-papíros verziókat az elegáns, finoman rusztikus hatást kedvelők szerették jobban, míg a az igazán extra fekete hátlapos és gyöngyházfényű előlapos variációt részben a bevállalósabb, részben a különleges és letisztult eleganciát kedvelők rendelték meg.

Ezeket a korábban már létező változatokat megnézheted az alábbi linkeken:
Sugarmice Black Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Kraft Collection

Mindezeknek köszönhetően ez lett a 2017-es évad egyik legkedveltebb meghívója, de mégis érdekes, hogy sok esetben kértek a párok különböző egyedi megoldásokat úgy az alapanyagok, mint a tipográfia és a színek, valamint a fólianyomás tekintetében. E tapasztalatok arra ösztönözték a Pimpernel csapatát, hogy a bevált alapötletet még inkább differenciálják és olyan további változatokat hozzanak létre, amelyek a párok konkrét kérései alapján bővítik e meghívó család kínálatát és olyan új variációkat tartalmaznak, amelyek elősegítik, hogy minden érdeklődő megtalálja a számára leginkább tetsző meghívót.

Ezeket az új változatokat megnézheted az alábbi linkeken:
Sugarmice – Black & White Edition
Sugarmice – Colorful Edition
Sugarmice – Pearl Edition

Ahogy korábban is írták, ez a meghívó igen sokak tetszését elnyerte és felsorolt érdemei mellett mindössze egyetlen kritika vetődött fel többek részéről, nevezetesen, hogy milyen kár, hogy a gyönyörű aranyozott grafika és a szöveg nem egy oldalon szerepel. E felvetésre rendkívül egyszerű a válasz: azért tervezték meg így, mert az aranyozott hátoldalakat már előre elkészítik és a személyre szabott előoldalt nyomtatják mindig aktuálisan, így rendkívül gyorsan és persze költséghatékonyan készíthető a meghívó, ezzel az egyetlen kompromisszummal, hogy a két megoldás nem kerülhet egy oldalra.
De látva, hogy sokak számára az időbeni és anyagi ráfordítások nem jelentenek feltétlenül problémát, megtervezték és elkészítették a Sugarmice#2 sorozatot, nagyobb méretben, az alap változatoktól eltérő papírokra és teljesen más színekben. Így összességében kilenc különböző kollekcióban szerepelnek a további papír- és színváltozatok, amivel egyedülállóan sokféle variációból tudtok választani.

A Sugarmice#2 sorozat új változatait megnézheted az alábbi linkeken:
Sugarmice#2 – Kraft Edition
Sugarmice#2 – Pearl Edition
Sugarmice#2 – White Edition