Ha rendezvény catering, akkor Budapest Party Service

Büszkén vállaljuk, hogy 2016-ban több mint 160 000 főt szolgáltunk ki eseményeinken. Számunkra a legnagyobb elismerés Vendégeink jóllakott mosolya és dicsérő mondatai. Rendszeresen visszatérő ügyfélkörünk a garancia catering-szolgáltatásaink színvonalára. Minden nap azon munkálkodunk, hogy kulináris élményekkel szolgáljunk az Ön eseményén.

Executive chef-ünk, Kalas László a hazai hagyományokat és a legfrissebb külföldi trendeket felhasználva álmodja meg és készíti el az esemény ételeit. Helyezze magát és vendégeit kényelembe! A mi dogunk, hogy ez a kényelem teljes legyen, és együttműködésünk során az Önök tányérjára a legfinomabb étel kerüljön, bármilyen típusú eseményről is legyen szó.

Budapest catering: Budapest Party Service

Kenyérlángos vagy konfitált kacsacomb?
Birkapörkölt vagy kagyló bazsalikomhabbal?
Bográcsozás vagy molekuláris gasztronómia?

Rendezvényháttér

Saját eszköz- és szállítóparkkal rendelkezünk, a legmodernebb konyhatechnológiával felszerelt, 1500 fős kapacitással rendelkező saját rendezvénykonyhánk biztosítja, hogy catering szolgáltatásunk a piacon szinte egyedülálló.

Gondosan válogatott magyar alapanyagokkal dolgozunk, folyamatosan továbbképzett, több nyelven beszélő személyzettel rendelkezünk; igazi garanciát nyújtunk a zökkenőmentes rendezvény lebonyolításhoz.

470 m² alapterületű rendezvénykonyhánkban mindent a célirányos munkának rendeltünk alá, hogy az egyes vállalásaink tökéletesre készüljenek.
Büszkék vagyunk a konyhánkra, mert eszközparkja éppen azt valósítja meg, amit mi a catering munkáról gondolunk. Biztonságos, sokoldalú, ultramodern.
Egyszerre 1800 adag készülhet nálunk az egyetlen tányérnak kijáró igényességgel.

A végső eredmény mindig pontosan az, amit magunktól elvárunk, s amit a megrendelőink elvárnak tőlünk.
Éttermeinkben előre kipróbálhatja a választott fogásokat. Közvetlenül tárgyalhat séfünkkel, bankettvezetőinkkel.

Szakértelemmel és kiváló ízléssel választunk italokat az Ön, a rendezvény és az ételek stílusához. Egy valóságos stílushadsereg várja a bevetést: képzett személyzet, 1500 fő kiszolgálására alkalmas eszközpark, válogatott beszállítói kör. Készülhet 1800 adag étel éppoly műgonddal, mint egyetlen tál? Nálunk minden tányér egyetlen. Valamennyit egyforma gondossággal. 10 000 pohár és 6000 porcelánedény fegyelmezett serege várja, hogy teherautóinkra felpakolva, három hűtőautónkkal kísérve útnak induljon. Ilyen hadtestek mozgatásához három fő dolog kell: egy profi rendezvénykonyha, profi személyzet és figyelmes logisztika. Nekünk mindhárom van!

Stílus és dizájn a vendéglátásban

Válasszon stílusaink közül!

logok2