Az a típusú esemény, ahol a vendégek legalább 30%-ának van leülési lehetősége az ebéd vagy vacsora elfogyasztására.

Azért, mert ebben az esetben nagyobb étel- és ital mennyiséggel kell kalkulálni a tapasztalatok alapján, valamint a felszolgálói létszám és az eszközök mennyisége is nagyobb.

Igen. Alapterítéket minden alkalommal ingyenesen biztosítunk.

Ilyenkor túlmaradási díjat számolunk fel, ami tartalmazza az italfogyasztást, a teljes raktári és helyszíni személyzet munkabérét. Túlmaradási díjat minden megkezdett óra és a teljes létszám után számoljuk.

Amennyiben többen jelennek meg a rendezvényen a jelzetthez képest, úgy a megrendelt étel- és italcsomagot 70%-os áron számlázzuk, ennek az extra italfogyasztás és eszközhasználat, illetve az esetleges presztízsveszteség az oka.

Nem. A rendezvény stílusának árát tartalmazza a megküldött árajánlat. Kivétel: a vendégasztalok terítékei, melyeknek árát az Esküvő/Menüajánlatok oldalunkon láthatjátok.

Ez mindig a helyszíntől függ. Hol található? Hogyan lehet parkolni? Milyen messze tud megállni az autó a bejárattól? Átlagosan az előkészületek 5 órát, a rendezvény utáni bontás 3 órát vesz igénybe.

Nem, mert az egy főre eső étel mennyisége nem változik.

A 62/2011. (VI.30.) VM rendelet alapján a készételek melegen tartási lehetőség hiányában hőkezelésüket követő legfeljebb 3 óra időtartamig. Előírástól függetlenül vannak olyan külső tényezők, amelyek miatt érzékszervi vizsgálat után javasolt a rövidebb időtartam (pl. nyári szabadtéri rendezvény kánikulai időjárásban).