Bálna Budapest

1093 Budapest, Fővám tér 11-12.

A Bálna kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrum. Találkozóhely és élménypont. Összeköti a Belvárost Belső-Ferencvárossal, a turisztikai övezetet a gasztrozónával. Budapesten egyedülálló módon teremt közvetlen kapcsolatot a Dunával. Meghatározó látvány/látványosság, ahogy a főváros is – a Bálnából nézve.

MÚLT, JELEN, JÖVŐ
Az épület önmagában egyesíti a különböző korok építészeti jellemzőit. A műemlék jellegű, 1881-ben átadott téglaszerkezetű raktárépületeket és a múlt század szerkezeteire jellemző vasbetont számítógéppel tervezett, XXI. századi acél-üveg héj öleli át.

NEM SZOKVÁNYOS
Az épület tervezője Kas Oosterhuis, a non standard építészet egyik legismertebb mai képviselője. Ennek az irányzatnak az a jellemzője, hogy az épületek szoborként, városképi elemként is funkcionálnak.

HOLISZTIKUS
A Bálna belsőépítészeti megformálása hűen tükrözi korunk holisztikus szemléletét: acél, alumínium és üveg, sárgára égetett tégla csontszínű beton és selyemszürke alumínium felületek, tükörpolírozott beton és fa padló, terazzo mintás lépcsőfokok és krómacél mozgólépcsők tükrözik az átlátszó üveg tetőpanelokon átragyogó napsugarat, egyetlen egésszé formálva a belső és a külső teret, a vendéglátás művészetét a művészeti látomással, a vásárlás örömét az öröm látványával.

TITKOS KILÁTÓ
A Bálna egyik különlegessége egy fantasztikus kilátó pont, amely lentről egyáltalán nem látható.

Galéria

Bérelhető rendezvénytermek:

Nagy Rendezvényterem
A Bálna második emeletén helyezkedik el a terem, amely előtt külön kényelmes fogadótér található. A hatalmas tér tetszés szerint berendezhető, alakítható. Flexibilis terei miatt számos rendezvénytípus lebonyolítására alkalmas. Legyen az állófogadás, körasztalos ültetett fogadás, színpadi események vagy konferencia. Tetszés szerint bútorozható, hangosítható. A teremhez beépített alap hangtechnika, konferenciahangosítás és 6 mikrofonos kiállás tartozik. Beépített alap fény- és árnyékolástechnika segíti a rendezvény professzionális lebonyolítását.

A terem mérete 1100 m2.
Előtere 600 m2

Parkolási lehetőség biztosított a 250 férőhelyes mélygarázsban, ahol lehetőséget biztosítanak a rendezvény résztvevői részére napijegy megvásárlására (1500 Ft/autó/24 óra)

Kis Rendezvényterem
A Bálna harmadik emeletén található a Kis Rendezvényterem, melyet a 200-250 fős események lebonyolításához ajánlunk. Különleges rendezvényhelyszín, nemcsak a külső, hanem a belső panorámája miatt is. A teremből tökéletes rálátás biztosított a Bálna belső galériájára. A teremhez öltözőhelyiségek is kapcsolódnak, megkönnyítve a műsoros események zavartalan lebonyolítását.

A terem mérete: 480 m2

Parkolási lehetőség biztosított a 250 férőhelyes mélygarázsban, ahol lehetőséget biztosítanak a rendezvény résztvevői részére napijegy megvásárlására (1500 Ft/autó/24 óra)

Nyitott panorámás tetőterasz
A rakpart különleges ékköve a Bálna 4. emeletén található tetőterasz.
Elbűvölő és lélegzetelállító panoráma nyílik innen egész Budapestre. A még nagyobb élmény érdekében a terem egy része dobogóval magasított.

Terasz mérete: 74 m2

Parkolási lehetőség biztosított a 250 férőhelyes mélygarázsban, ahol lehetőséget biztosítanak a rendezvény résztvevői részére napijegy megvásárlására (1500 Ft/autó/24 óra)

Amennyiben a Bálna Budapest, mint rendezvényhelyszín felkeltette érdeklődését, keressen bennünket az info@budapestpartyservice.hu e-mail címen vagy a + 36 1 799 55 50-es telefonszámon és örömmel készítünk Önnek személyre szabott ajánlatot.