Bazaar Eclectica
(Budapest, Ybl Miklós tér 4, 1013)

Buda legújabb, üde színfoltjának, a népszerű Várkert Bazár ad otthont. A neoreneszánsz épületegyüttes udvarában található modern kortárs Bazaar Eclectica a legkülönfélébb rendezvények: privát és üzleti események megtartására is ideális. A hangulatos, design elemekkel berendezett zöld, barna és szürke – földszínekben pompázó helyszín egy különleges ékszerdoboz, ahol a stílus és az elegancia találkozik.
A jól tagolt belső terekben harmonikus stíluspárosításokat láthatunk. A szögletes és kerekded formák találkozása, a lelógó olajzöld és barna dizájner-lámpák, az izlandi zuzmókból készült élő dekorfal, mind-mind a helyszín egyediségéről árulkodnak, ami a textúrák variálásával éri el az eklektikus hatást.
A Bazaar Eclectica a 90 fős vacsorákhoz ideális, de egy 120 fős állófogadás helyszínének is nagyszerű választás.
A teremhez egy 400 nm-es, 120-150 vendég fogadására alkalmas, tetőterasz is tartozik, ami páratlan kilátást nyújt a Dunára, az előttünk elhelyezkedő Öntőház udvarra, valamint a panoráma teraszra, amely télen-nyáron exkluzív területet és széleskörű lehetőségeket biztosít elképzeléseik megvalósításához.

bazaar eclectica budapest party service

Milyen típusú eseményekre ajánljuk a Bazaar Eclecticát?
A helyszín exkluzív fekvése, csodás panorámája és különleges atmoszférája szinte minden eseménytípusra alkalmassá teszi. Egyedi rendezvényhelyszín lehet partner partyk, sajtóesemények, egyedi termékbemutatók, kötetlen grill partyk, coctail partyk számára.
Megközelítés:

A helyszín gyalogosan több irányból is elérhető, átsétálva az Öntőház utcán vagy a 19-es villamostól (Várkert Bazár megálló). Autóval érkező vendégeink számára nagy mennyiségű parkolóhely áll rendelkezésre a Várkert Bazárban.