Bijó Rendezvényközpont

A BIJÓ Rendezvényközpontja 2014 márciusában nyitotta meg kapuit, a XIII. kerület frekventált részén, a Róbert Károly körúton. A központ tömegközlekedéssel és gépkocsival egyaránt könnyen megközelíthető. A 6 vadonatúj légkondicionált rendezvényterem a legújabb design szerint, a legmodernebb technikával, a kor igényeinek megfelelően kerültek kialakításra.

Nemzetközi színvonalon biztosítanak kiváló helyszínt a különböző rendezvények számára, a 2 fős megbeszéléstől a 170 fős konferenciákig. A termek ideális helyszínül szolgálnak többek között sajtótájékoztatók, továbbképzések, termékbemutatók, divatbemutatók, tréningek, konferenciák, céges megbeszélések, partnertalálkozók, workshopok, csapatépítő programok, díjátadók, vizsgák, állófogadások megrendezésére.

Mindezeken kívül teaház, egészségközpont és bioélelmiszer kiskereskedés (Bijó bolt) is a látogatók rendelkezésére áll a Rendezvényközpontban, mely így lesz különböző profilú szolgáltatások harmonikus egysége.

Galéria

6 különböző méretű terem áll az üzleti rendezvények rendelkezésére. A helyszínt a miliője, kialakítása és berendezése számtalan rendezvényre alkalmassá teszi. Legyen szó konferenciáról, képzésről, meetingről, termékbemutatóról, a Bijó Rendezvényközpont adottságai tökéletesek.

A termek kapacitásai és berendezési lehetőségek:

bijó rendezvényközpont budapest party service

Megközelíthetőség:
Árpád-híd felől a KIKA utáni felüljáró előtt, Mol kutat megkerülve balra behajtással a felüljáró alatt áthaladva. Rákóczi híd felől a Reitter F. utcába befordulva, első háztömböt megkerülve, Mol kút előtt jobbra behajtással, a felüljáró alatt áthaladva. Villamos (1, 14); Busz (30, 32, 105, 230)