Loft Event Hall – Óbuda

1033 Budapest, Bogdáni út 1-3.

Loft stílusú rendezvényhelyszín multifunkcionális terekkel

A Loft Event Hall – Óbuda napfényes, tágas, stílusos rendezvényhelyszín, ahol minden rendezvény-álom megvalósítható. Kifejezetten ajánljuk modern, trendi koncepciójú partner partyk, ügyféltalálkozók, exkluzív termékbemutatók, sajtótájékoztatók, PR-események, évzáró partyk lebonyolításának helyszíneként.

Az egykori Óbudai Harisnyagyár épületének legfelső emeletén található 400 m²-es, 4 méter belmagasságú tér, hatalmas ablakaival, látszó téglafalaival, ipari oszlopzatával különleges loft-hangulatot teremt, míg az egykori gyárépület udvara és környezete igazi ipari életérzést közvetít. A Stúdió terei műterem-jellegű kialakításukból fakadóan rendkívül sokoldalúan használhatóak, variálhatóak.

Galéria

A Loft Event Hall – Óbuda épülete és a terem első látásra elvarázsol, olyan, amilyennek lennie kell: elhagyatott gyárépület átalakításával jött létre, egy nagy alapterületű helyiségből áll, óriási belmagassággal és egybefüggő terekkel.
A gyárépület területén nincs hangkorlátozás, ez különösen alkalmassá teszi a helyszínt zenével járó események megrendezésére.

A felső szint kiszolgálóhelyiségei közé tartozik saját öltöző, konyha, női és férfimosdó, sminkszoba és zuhanyzó. A szállítás megkönnyítésére teherlift is rendelkezésre áll, illetve az ipari árammal is ellátott elektromos hálózat lehetővé teszi a hang-, és fénytechnika professzionális beépítését.
A rendezvényhelyszín körasztalos ültetéssel 150 főre, széksoros ültetéssel 180 fős vendéglétszámra alkalmas.

Amennyiben a Loft Event Hall, mint rendezvényhelyszín felkeltette érdeklődését, keressen bennünket azinfo@budapestpartyservice.hu e-mail címen vagy a + 36 1 799 55 50-es telefonszámon és örömmel készítünk Önnek személyre szabott ajánlatot.