RaM Colosseum

1133 Budapest, Kárpát utca 23.

A RaM Colosseum, a Főváros Első Élményszínháza 2011. április 14-i nyitása óta több mint 130 000 nézőt örvendeztetett meg egyedi, közönségbarát műsorpolitikájával. A ház nyitásával bebizonyosodott, hogy a fővárosnak valóban szüksége volt egy közönségszínházra, ahol egyenrangú műfajként jelenhet meg egymást erősítve a tánc, a próza, a komoly- és könnyűzene, a musical, a cirkusz világa és még sok-sok más érték és élmény!

A 13. kerületben, zöld környezetben, jól megközelíthető helyen 3 éve nyílt meg a főváros első élményszínháza. Korszerű, többfunkciós létesítmény a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelve, ideális helyszínt biztosítva civil, üzleti és ünnepi események részére egyaránt.

A város központjában felépített, árnyas, ősfás kerttel övezett épület a nyugalom szigetének hat a zsibongó főváros közepén. A természetes, zöld környezet hangulata 21. századi stílusban kialakított belső térrel egészül ki, amely modern, kényelmes, jól variálható.

A komplexumon belül a RaM Colosseum multifunkcionális nagytermének fővárosi szinten is kuriózuma a hidraulikával működtetett, egymástól eltolható szintekre osztott nézőtér.

Galéria

Színházi széksoros ültetés mellett (619 vendég) első opcióként lehetővé válik, hogy a színpaddal összenyitva bálteremmé alakíthassuk az egész teret (820m2, 42.5 méter teremhossz). A bálterem ezen formációja 600 vendég körasztalos ültetésére alkalmas. A karfás, nézőtéri székek háttámláján külön zseb szolgálja a B4-es konferencia anyagok, jegyzetek tárolását. Második opcióként – a színházi széksorok eltávolítása után- a hidraulikus nézőtérmozgatás segítségével 4 méteres teraszokat kialakítva, közel 300m2 fennmaradó színpadtérrel, a karzat igénybevételével 440 vendég körasztalos ültetésére nyílik lehetőség. Ezáltal vendégeink a kulináris élvezeteket a színház élményével párosítva feledhetetlen emlékekkel távozhatnak házunkból!A színházi léptékben beépített fény-, hang-, vetítés- és tolmácstechnika, az 5×5 méteres motoros vászon mind-mind nélkülözhetetlen kelléke lehet a lebonyolításra váró nagybetűs ESEMÉNYNEK. A gépjárművel érkező vendégeink minél biztonságosabb, kényelmesebb érkezését és távozását 2500m2 mélygarázs szolgálja. Emeleti panoráma és grillteraszuk 150m2, mely igény esetén lefedhető napvitorlákkal.

Amennyiben a RaM Colosseum, mint rendezvényhelyszín felkeltette érdeklődését, keressen bennünket az info@budapestpartyservice.hu e-mail címen vagy a + 36 1 799 55 50-es telefonszámon és örömmel készítünk Önnek személyre szabott ajánlatot.