Bistro rendezvénystílus

A bistro design a fusion büféasztal-rendszer, a magasított könyöklőasztalok és a bárszékek házassága.
A maga könnyed megjelenésével, a válogatott alapanyagokkal, a kreatív tálalással egyértelmű kedvenc az étteremlátogatók körében. Ez adta az ihletet cégünknek, hogy megalkossuk az újgenerációs, légiesen könnyű büféasztal-rendszert, hozzá stílusban illő magasított könyöklő asztalokat és bárszékeket gyártottunk, igazi extravagáns megjelenést biztosítva az eseménynek.

A legnagyobb hangsúlyt az íz élmény mellett, a trendi, modern megjelenésre, a válogatott alapanyagokra, a kézműves ételek túlsúlyára és az eleganciára fektettük. A bisztró ételeinket 7 kontinensről válogattuk össze, mindenhonnan egy jellegzetes, és közben izgalmas kombinációt választva.

A fiatalos, modern bútorok használatával az étkezés mellett igazi közösségi életet élhetnek a vendégek. Hamisítatlan bisztró-élmény és látványvilág várja a Vendégeket, a’la carte gondossággal, akár egy show-műsor. Egyszerű, jól megfogalmazható, szezonális alapanyagokból készült prémium ételek, az elmaradhatatlan fekete tábla és lezser, baráti hangulat jellemzi a Budapest Party Service új designját. Tekintse meg bemutató rendezvényünk fotóit, ahol megelevenedtek a design egyes részei külön-külön és együtt is.
Az innovatív design az üzleti és privát események tökéletes társa.

Galéria

Fusion rendezvénystílus

A fa, a fém és a plexi csodálatos találkozása.
A FUSION a modern büféasztal generáció, melyben a fa természetességét, a fém eleganciáját és a plexi modernitását ötvöztük. A fusion több mint egy büféasztal rendszer, olyan koncepcionális bútorzat többféle kiegészítővel, mely minden eseményt tökéletessé tehet. A fém szerkezetre mágneses technikával illeszthetőek fel a plexi elemek, a tálalófelületet a fa naturális hatása teszi teljessé. A plexi felületek brandingelhetőek, így az esemény egyedi arculatát erősítik. Nemcsak a bútorzat megjelenése új, az üveg és porcelán tálalóeszközök, valamint a hangulatos állólámpák igazi arcot varázsolnak rendezvényének.

Galéria

Trendline rendezvénystílus

Elegancia és letisztult formák.
Végy egy keveset a távol-keleti étkezők puritánságából és a dél-francia fogadók természetességéből, adj hozzá jócskán a skandináv formatervezés letisztultságából, és fogalmazd újra mindezt a kíváncsi európai ínyenc szemével: ez a TRENDLINE.
Nemzetközi és mégis egységes, igazi modern, nagyvárosi stílusvilág a büféasztalokon. A fehér porcelán és a rozsdamentes acél hűvös csillogását fehér textíliák nyelik el, enyhén ívelt és szögletes formák találkoznak a sűrű szövésű gyékénykosarak szabálytalan felületeivel, a szellősen elhelyezett tárgyak között szabadon jár a fény. Üveg és nád, a fehér spandex textília és acél egyszerű szépsége világos harmóniában olvad össze.

Galéria

Rustica rendezvénystílus

Hagyomány és elegancia.
A Rustica a vendéglátás legveretesebb hagyományait idézi fel. Az összeállítást a kovácsoltvasból készült, kézműves kiegészítők uralják a büféasztalon, melyek visszafogott ornamentikája egyaránt eszünkbe juttatja a lovagi lakomák fáklyafényes bőségét és Krúdy eldugott kisvendéglőinek titkos, gazdag ízeit a régi világból. A feketére edzett vasdíszek kemény íveit könnyedén leomló, krémszínű abroszok és borvörös, gazdagon redőzött kasírozás öleli körül. Mindezt leginkább buja virág-és gyümölcskompozíciókkal, gyertyák és mécsesek imbolygó, meleg fényében képzeljük el. A legelegánsabb események méltó kísérője lesz a rustica design.

Galéria

Office rendezvénystílus

Modern és légies vonalak.
Az office design egy jövőbe mutató koncepció, a fém tartórendszer teljesen letisztult formavilága bármilyen környezetben, helyszínen tökéletesen megoldás. A  „lebegő” jellegű catering bútorok, a különleges dizájn-elemeket tartalmazó porcelán, üveg és fém eszközök állófogadások és koktélpartik tökéletes szereplői lehetnek.

Galéria