Üzleti rendezvény

Üzleti rendezvény lebonyolítására keresi catering szolgáltatóját, party service partnerét?

A Budapest Party Service megbízható partnere lesz eseményének. Minden üzleti esemény üzenet a munkatársaknak és a partnereknek. Mi segítünk, hogy az üzenet célba érjen. Ha együtt dolgozunk, profi hozzáállásunknak köszönhetően Ön a legfontosabbra figyelhet. Mi nem „bonyolítunk”, hanem mindent egyszerűvé és gördülékennyé teszünk. Saját rendezvényén házigazdának és vendégnek egyszerre érezheti magát.

Galéria

Miben tudunk segíteni?

Üzleti rendezvény lebonyolítására keresi catering szolgáltatóját, party service partnerét?

A rendezvény helyszíne

Ön választhat 150 tételes ajánlatunkból, vagy ahonnan csak szeretne. Álmodja meg az esemény helyszínét és mi megvalósítjuk. Nincs ötlete? Mi szívesen ajánlunk helyszíneket, vagy a megadott paraméterek alapján felkutatjuk a legalkalmasabbat.

Böngésszen meglévő helyszíneink között, vagy vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal és együtt megtaláljuk a tökéletes helyszínt üzleti eseményéhez.

A rendezvény stílusa

Mi megalkotjuk, tálcára helyezzük és kitöltjük a megrendelt stílust. Segítünk dönteni, teljesítünk minden kérést. A stílus az emberben van: mindenhová magunkkal visszük. A közös asztalhoz, az étkezéseinkhez, minden társaságba.

Mi az Ön választott stílusa szerint egységes megjelenésbe öltöztetjük rendezvényét. Ugyanazt az életérzést fogja közvetíteni a catering és a dekoráció minden egyes részlete. Az üzenetet, hogy Önnek fontosak a vendégei.

A rendezvény íze

Velünk kedvére választhat a magyar hagyományok, vagy a legújabb gasztronómiai trendek között, legyen az a skandináv ízvilág, vagy akár a streetfood.

Saját éttermeinknek és eszközeinknek köszönhetően jól tudunk gazdálkodni a lehetőségekkel. Önnek nem az árhoz kell szabnia az elképzeléseit, hanem fordítva: minden elképzeléshez kedvező árat ajánlunk.

MIÉRT A BUDAPEST PARTY SERVICE?

Velünk…

… kap egy felkészült, tapasztalt, kreatív catering csapatot.

… nyer egy sikeres, elégedett ügyfelekkel büszkélkedő céget.

… a legjobbat választja: 2010-től folyamatosan a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség védnöki táblájával kitüntetett party service vagyunk és az Év rendezvény szolgáltatója címmel büszkélkedhetünk (2011).

… biztosra mehet: minőségbiztosítási rendszerünk jelenti az alapot, felelősségbiztosítást kötünk az általunk szervízelt rendezvényekre.

Sokan már csak velünk szerveznek szívesen: visszatérő vendégkörünkkel évek óta működünk együtt eredményesen.

… az Ön rendelkezésére áll egy 1500 fő kiszolgálására alkalmas eszköz- és szállítópark, saját, a legmodernebb technológiával felszerelt rendezvénykonyhával.

… jó érzéssel töltheti el, hogy gondosan kiválasztott, magyar beszállítóktól rendeljük ételeink alapanyagait.

… tökéletes kiszolgálásban lesz része: folyamatosan továbbképzett, több nyelven beszélő kollégákkal dolgozunk.

… megtalálja a legjobb megoldást: a tökéletes helyszínt, a megfelelő környezetet és az arányos költségvetést.

… kipróbálhatja: próbaétkezésen kóstolhatja meg a tudásunkat.