Ajánlott ültetési formák és terítékek

Az esemény helyszíne az egyik legfontosabb eleme rendezvényünknek. Ezért sem mindegy, hogyan és milyen bútorokkal keltjük életre ezt a helyszínt. A berendezés és a bútorzat alapvetően határozza meg eseményünk és vendégeink hangulatát, már az érkezéskor.

Az esemény tökéletes megjelenéséhez az alábbi ültetési variációkat kínáljuk.

Kerekasztalos ültetés

Napjaink legnépszerűbb ültetési típusa a körasztalos ültetés, legnagyobb előnye, hogy elegáns és különleges, vendégeink könnyen tudnak beszélgetni egymással, mindenki látja az asztaltársaság többi tagját és jól érvényesül a dekoráció is. Exkluzív megjelenést biztosítanak az eseménynek a székszoknyával és masnival díszített székek, a földig érő abroszok és a hangulatos gyertyafény. A kerek asztalok terítésekor hagyományos és spandex textíliákat is kínálunk; a rendezvény helyszínével és koncepciójával összhangban.

Galéria

Magasított könyöklőasztalok és bárszékek

A legtrendibb ültetési forma, bisztró jellegű hangulat. Magasított könyöklőasztalok fehér bőrhuzatos bárszékekkel, extravagáns és egyben elegáns hangulatot kölcsönöznek a rendezvénynek. A fiatalos, modern bútorok használatával az étkezés mellett igazi közösségi életet élhetnek a vendégek. Hamisítatlan bisztró-élmény és látványvilág várja a Vendégeket, a’la carte gondossággal, helyszínen, a vendégek előtt készülő ételekkel, akár egy show-műsor. A legnagyobb hangsúlyt az íz élmény mellett, a trendi, modern megjelenésre, a válogatott alapanyagokra, a kézműves ételek túlsúlyára és az eleganciára fektettük.

Galéria

Lounge bútorok

Egy vízparton tartott laza kerti party vagy egy new yorki belvárosi éjszakai buli hangulatát idézné meg rendezvényén? A lounge bútorok bármilyen rendezvénytípus tökéletes kiegészítői. Laza, könnyed, modern rattan vagy textíliahuzatos kanapék, dohányzóasztal és kültéri rendezvény esetén óriási napernyők. Könnyű, trendi életérzést kölcsönöznek ezek a bútorok az eseménynek. Állófogadások esetén jól kiegészíti a könyöklőasztalokat.

Galéria

Terítékek

Alapteríték

Alapterítékünk tartalmazza a fehér vagy ekrü abroszt, és az úgynevezett „milieu” abroszt vagy átvetőt, gyertyatartót vagy mécsestartót, Churchill angol porcelán tányérokat, evőeszközváltást, poharat, valamint szalvétát személyenként. Az ültetéshez szükséges székeket, körasztalokat az ár nem tartalmazza.

Galéria

Budapest teríték

Terítékünk tartalmazza a székselymet (választható színben), alap fehér vagy ekrü abroszt, és az úgynevezett „milieu” abroszt vagy átvetőt, gyertya- vagy mécsestartót, fém alaptányérba helyezett Churchill angol porcelán tányérokat, két pár exkluzív Salvinelli evőeszközváltást, textilhatású papírszalvétát, Convention titán-kristály ötvözetű poharakat (amelyekbe felszolgálóink a vendégek érkezésekor ásványvizet töltenek), fűszervajat ropogós péksüteménnyel.

Galéria

Trendline teríték

Terítékünk tartalmazza a székselymet (választható színben), alap fehér vagy ekrü abroszt, és az úgynevezett „milieu” abroszt vagy átvetőt, gyertya- vagy mécsestartót, minimál design kockatányérokat, két pár exkluzív Salvinelli evőeszközváltást, textilszalvétát, Convention titán-kristály ötvözetű poharakat (amelyekbe felszolgálóink a vendégek érkezésekor ásványvizet töltenek), fűszervajat ropogós péksüteménnyel.

Galéria

Barokk teríték

Terítékünk tartalmazza a székselymet (választható színben), választható színű abroszt, és az úgynevezett „milieu” abroszt vagy átvetőt, gyertya- vagy mécsestartót, fém alaptányérba helyezett Schönwald porcelán tányérokat, két pár exkluzív Barock WMF evőeszközváltást, textilszalvétát, csiszolt kristály poharakat (amelyekbe felszolgálóink a vendégek érkezésekor ásványvizet töltenek), fűszervajat ropogós péksüteménnyel.

Galéria

Textíliáink

Választható színek terítékeinkhez:
– Alapabrosz színek: fehér, ekrü, fekete
– Kisebb méretű körabrosz: bordó, sárga, világoskék
– Átvetők: több mint 30 szín áll rendelkezésükre, kérjük, hogy vegyék fel a kapcsolatot rendezvényszervező kollégáinkkal (példák a színekre: arany, pezsgő, mályva, almazöld, barack, ekrü, világos kék)

Galéria