Látványos és cuki finomság esküvőre

  • 2016-08-16
vattacukor esküvőre

Látványos és cuki finomság esküvőre

1024 228 Budapest Party Service

Ki látott már vattacukor-kocsit esküvőn?

Mi már igen! És nagyon szerettük. De nem csak mi, hanem az Ifjú Pár és a Násznép is nagyon szerette! Kicsik és nagyok egyaránt! Ezért úgy gondoltuk, megmutatjuk Nektek is!

vattacukor esküvőre

A vattacukor forradalmasítja gyermekkorunk nosztalgikus ízeit, új dizájnnal köszönti a régi és új generációkat, miközben egy modern csavar segítségével új szintre emeli a vattacukrozás élményét! Találjátok meg velünk azt az apró pluszt, amellyel megédesíthetitek a Nagy Napot!

Imádjátok a vattacukor keltette nosztalgikus érzést, gyermekkorotok ízvilágát és a pillekönnyű cukorfelhőt, ugyanakkor unjátok a fantáziátlan, fémbödönből és műanyag dobozból árult vásári vattacukrot?

Nos, akkor válasszátok a mi partnerünket!

vattacukor esküvőre

Forradalmasították a vattacukor árusításának módját, újragondolták az alapanyagok minőségét és palettáját valamint hozzáadtak egy nagy adag cukiság faktort a letűnt korok kedvenc édességéhez. Izgalmas és klasszikus ízeiken túl vattacukraik tovább bolondíthatók különleges toppingjaik széles választékával. Válaszd ki kedvenced és tedd még élevezetesebbé a #vattackr ízélményt!

Ne feledjétek! Ti megálmodjátok, Mi megédesítjük!

vattacukor esküvőre

A kínálatban jelenleg 9 ízből választhattok és erre még 6 féle topping szórható.
Ha szeretnétek, kérhetitek izgalmas pálcára, szívószálra, hosszú nyalókára vagy papírtölcsérre is!

Tetszik az ötletünk? Keressetek Bennünket a részletek miatt az info@budapestps.hu e-mail címen.

vattacukor esküvőre