Elsőrangú eseményhelyszín Budapest szívében – a Corner Rendezvényterem

  • 2016-09-15

Elsőrangú eseményhelyszín Budapest szívében – a Corner Rendezvényterem

604 403 Budapest Party Service

untitled-design

Tartson velünk, és ismerje meg a vadonatúj külsőbe bújt Corner Rendezvénytermünket, ami az üzleti élet központjának számító V. kerületben, az ECE City Center épületében található. A belváros idén szeptemberben ezzel egy egészen különleges gyöngyszemmel bővül, ami kiváló helyszín konferenciák, termékbemutatók, meetingek lebonyolítására.

A Corner egy igazi jolly joker, hiszen minden megvan benne, ami egy tökéletes rendezvényhelyszín ismérve. A légkondicionált terem elegáns pasztellszínei miatt jól dekorálható, alap beszédhangosítással felszerelt, kifinomult rendezvénybútorzatának köszönhetően tökéletes helyszín lesz business események lebonyolítására. A modern központ egyedileg állítható világítástechnikával és kivetítővel is felszerelt.

Kóstolja meg az ősz ízeit a megújult Corner Rendezvényteremben

A megnyitó alkalmából a Budapest Party Service Kft. kreatív séfje, Kiss O’Shea Dániel különleges menüsorral készül, amiben az ősz ízeit fogja bemutatni.

untitled-design-1

Dani a live cooking, azaz a helyszínen készült ételek mestere, aki a francia Chef Lyonais École-ban, a Le Guillernet ferences diákotthonban, aranydiplomával végezte el a gasztronómia és szakács szakot. 2016 nyarán lett a Budapest Party Service csapatának tagja.

A Deák Ferenc tér közelsége miatt (pontos cím: 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 12.) a Corner Rendezvényterem villámgyorsan és egyszerűen megközelíthető, mind autóval, mind pedig tömegközlekedéssel. Akik autóval érkeznek, a közelben található mélygarázsokban (Erzsébet tér, Bazilika, Central Passage) és az utcán tudnak parkolni.

A rendezvényközpont kizárólagos catering partnere  Budapest Party Service Kft. és a Bodza Bistro.