A bőség zavara – az esküvőhelyszín keresés nehézségei

  • 2019-08-12
obolhaz_rendezvenykozpont_polgari_szertartas

A bőség zavara – az esküvőhelyszín keresés nehézségei

1024 681 Budapest Party Service

Egymást kergetik az esküvővel kapcsolatos gondolataid? Nem találod a megfelelő helyszínt? Állj meg egy pillanatra. Hadd invitáljunk meg egy frissítő, képzeletbeli sétára. Készen állsz?

Hunyd be a szemed és gyere velünk…
Képzeld el, ahogy a nyüzsgő főváros szívéből lassan haladsz a csendesebb részek felé a Duna-parton.
Egyszer csak véget ér a sétány és választhatsz, hogy ismét a város felé veszed az irányt, vagy belépsz egy kapun, melynek túloldalán hihetetlenül zöld környezetet látsz.
Lépj be a kapun. Jobbra egy nagy parkolót látsz, majd eszedbe jut, hogy itt pont elférnek a násznép autói. De el is hessegeted a gondolatot, hiszen azért indultál a sétára, hogy kikapcsold a közelgő esküvőn pörgő agyad. Elcsigázott léptekkel haladsz tovább a kiépített sétányon, mikor meglátod a Duna öblét. A víz csillogása magával ragadó, és az apró hullámok látványa földöntúli békességgel tölt el. Észreveszel egy kacsapárt is, akik lustán eveznek a víz felszínén. Régóta nem érzett nyugalom járja át a tested és szinte el sem hiszed, hogy még mindig Budapesten vagy.
Lesétálsz a lépcsőkön, végig a vízen tartva a szemed, majd letelepszel az egyik szimpatikus fokra. Hátra dőlsz, kezeiddel beletúrsz a fűbe és csak élvezed a pillanatot. A napsütés melegíti a bőröd, a szellő felfrissít és a friss levegő teljesen átjárja tested.

obolhaz_rendezvenykozpont_polgari_szertartas

Nézelődés közben elfog az érzés, hogy milyen jó lenne a Nagy Napon is ezt a nyugalmat átélni. Ki is szúrsz magadnak egy szélesebb részt a parton, ahol még a szertartást is el tudnád képzelni. De mit is gondolsz, hiszen nagy esküvőt szerveztek, ráadásul a legnépszerűbb DJ-re is lecsaptatok, úgyhogy nagy terület kell a lagzihoz. Arról nem is beszélve, hogy nem lenne szíved idős nagymamádat ide-oda utaztatni a városban, ezért egy helyszínen kell mindent megszervezni.
Mindegy is, nem ezért jöttél. Amikor már elgémberedtek tagjaid a nagy ücsörgésben, tovább indulsz. Végig sétálsz a kis félszigeten elmélázva a játszadozó kisgyerekeken és a romantikázó párokon. Balodon egy barna épület ragadta meg a figyelmedet. Nem nyüzsögnek se körülötte, se benne az emberek. Közelebb lépsz. Az üvegablakokon át látod, hogy egy-két ember pakolászik odabent. Lassan elhúzod az ajtót és egy hatalmas teremben találod magad tele megterített körasztalokkal. Átfut az agyadon, hogy itt mekkora bulit tudna csapni a DJ. Még az a nagybácsid is megtalálná a helyét, aki a húgod lagziján a fél táncteret elfoglalta borgőzös magánszáma közben. Sőt az asztalokat sem kellene eltologatni, így nagymamád is üldögélve élvezhetné tovább a lakodalmat.

obolhaz_rendezvenykozpont_belso_design

Meglátsz egy lépcsőt. Furdal a kíváncsiság, hogy hova vezethet. Mivel senkinek sem tűnt fel a jelenléted, lassan elindulsz rajta felfelé. Hirtelen egy hatalmas tetőterasz tárul eléd lélegzetelállító látvánnyal a Dunára és a partot szegélyező rubintzöld fákra. Földbe gyökerezik a lábad, mert tudod, hogy ez az. Pontosan ezt az érzést érezted, mikor megismerkedtél Szerelmeddel és akkor is, mikor megtaláltad a tökéletes ruhát a Nagy Napra. Ez az a helyszín, ahol ki akarod mondani az IGEN-t.

Obolhaz-rendezvenykozpont-tetoterasz

Ötletek sokasága villan be hirtelen a vízparti szertartásról vagy rossz idő esetén a tetőteraszról, így az A és B terv is adott, a lenti fogadásról, majd hatalmas lagziról, a naplementében kimondott fogadalmakról.
Zsong a fejed, de ez már nem az a nyomasztó, szorongást keltő zsongás a megoldatlan problémáktól. Ez az izgatott, végre minden a helyére került zsongás. De térjünk vissza a jelenbe.
Hogy tetszett a kis sétánk? Sikerült egy kicsit ellazulnod?
Mit szólnál, ha élőben is megmutatnánk ezt a helyszínt, az ÖbölHáz Rendezvényközpontot?
Keresd Terenyi Noémi vagy Dallos Szilvia értékesítő kollégáinkat, akik szívesen körbe vezetnek és részleteiben is bemutatják lehetőségeiteket!