A Gin + Tonik páros már az esküvőkön is hódít – ezért érdemes lesz odakönyökölnöd az esküvőn a bárpultra!

  • 2020-05-25

A Gin + Tonik páros már az esküvőkön is hódít – ezért érdemes lesz odakönyökölnöd az esküvőn a bárpultra!

788 500 Budapest Party Service

A Gin + Tonik páros már az esküvőkön is hódít!
Ezért érdemes odakönyökölnöd a bárpultra!

Nálunk nem ráncfelvarráson esett át sokak kedvenc nyári koktélja, hanem igazi kuriózumokat alkottunk meg Nektek! A legfontosabb dolog, amit szem előtt tartottunk: egy gin tonik csak annyira lehet kiváló, amennyire a benne lévő gin és a tonik is az. Ezért is választottuk a világ legkülönlegesebb és legfinomabb ginjeit és a legmarkánsabb tonikjait koktélbárunk kínálatába!

Egy kis történeti visszatekintés

Veretes múlttal és csillogó jövővel büszkélkedhet ez a méltán népszerű ital. A legjobb dolgok az életben mind egy véletlen folytán születtek, így a gin tonik is. India, a malária és egy spanyol férfi véletlen találkozásának eredményéből jött létre ez az ital. Valójában az Andokban őshonos cinchona fa kérgéből készítettek malária elleni gyógyszert, később a fő hatóanyagot ki is tudták már vonni a kéregből, ez volt a kinin. Csakhogy ez annyira keserű volt, hogy valamivel oldani kellett, így vízzel és cukorral tették ihatóvá. Ehhez jött még a gin, mint a fájdalomcsillapítás hatékony módszere. A többi pedig már történelem. Ahogyan minden más, úgy ez az ital is fejlődött és egyre több változata született meg az eltelt évszázadok alatt.

Mik lettek 2020-ban a mi nagy kedvenceink? Íme, egy kis ízelítő Gin & Tonic Bárunk kínálatából!

Hendrick’s & Three cents Aegean Tonic – A hagyománytisztelőknek, akik kétszer forgatják meg az ifjú feleséget a menyasszonytáncban
A Hendrick’s gin egyedülálló módon előállított, desztillált gin, Ayrshire-ből, Skóciából érkezik hozzánk. Rendkívül lendületes, élénk aromavilág jellemzi, először a markáns borókabogyó jegyei mutatkoznak meg, amit a kifinomult korianderes fűszeresség kísér. A klasszikus Hendrick’s + uborka kombinációt rózsaborssal tuningoltuk.

Öreg Gin + Royal Bliss Yuzu tonic – A rongylábúaknak, akik egész éjjel ropják!
Már a készítése is különleges élmény lesz! A Royal Bliss Yuzu tonic ráöntése közben színt vált az italod!

Wonderleaf alkoholmentes gin + Royal Bliss Zero Tonic – Sofőröknek és józan életűeknek
Vezető személyiségeknek! Alkoholmentes gin, az eredeti ital markáns jegyeivel, de sorőröknek kialakított összetétellel! Cukormentes és cukortartalmú tonikkal is kínáljuk.

És a sornak még nincs vége! Teljes Gin&Tonic Bar kínálatunkért és árajánlatért hívjatok bennünket vagy kérjetek ajánlatot weboldalunkon és segítünk.