Őszi esküvők pezsdítő színkavalkáddal – 5+1 ok, hogy miért ősszel legyen a Nagy Nap

  • 2020-06-05
őszi esküvő budapest party service

Őszi esküvők pezsdítő színkavalkáddal – 5+1 ok, hogy miért ősszel legyen a Nagy Nap

1024 681 Budapest Party Service

Amikor a lombok barna és narancs színekbe fordulnak, amikor már laposabban és mégis élénk színekkel süt a nap, amikor a természet még igazán elemében van, akkor van itt az idő a legszebb őszi esküvő megszervezésére!

Az idén házasodó pároknak a tavaszi hónapokban sok kompromisszumot kellett megkötniük, sok döntés várt rájuk a Nagy Nappal kapcsolatban. Sokan választották azt a megoldást, hogy bár 2020-ban házasodnak, de az őszi hónapokra helyezték át az esküvő dátumát! És mi ennek nagyon örülünk, mert mi is hiszünk az őszi esküvő varázsában! Hogy miért?

Íme 5 + 1 tipp, hogy miért érdemes őszi esküvőt szervezni!

1. Nincs már az a bizonyos fullasztó meleg, mégis finoman simogatnak a napsugarak. Hangulatos polgári szertartás szervezhető a teraszon, laza koktél party-t adhattok szabadtéren és a sütögetésről sem kell lemondanotok, ha grill menüt választanátok.

őszi esküvő budapest party service

 

2. Igazi színkavalkád ilyenkor a természet! Számtalan virágból és élő dekorációból választhattok, a meleg barna és narancsszínek is dominálhatnak!

oszi_eskuvo_dekoracio

Forrás: pinterest

3. Már nem nyaralnak a vendégeitek! Sokszor előfordul, hogy bármennyire körültekintően választotok időpontot, egy-egy számotokra kedves családtag vagy barát mégsem tud ott lenni, mert éppen az éves nyaralását tölti egy másik országban. Ez ősszel sokkal ritkábban fordulhat elő.

őszi esküvő budapest party service

4. Szabadabban választhattok dátumot és szolgáltatót, mert ilyenkor már nincs az a nagy „esküvői dömping” mint a nyári hónapokban. Nyugodtabb a szervezés, nagyobb a választék.

őszi esküvő budapest party service

5. A kreatív fotózáshoz olyan helyszíneket is választhattok, ahol nyáron óriási tömeg kavarog, de október-novemberben már sokkal meghittebb fotók készíthetőek.

őszi esküvő budapest party service

+1 Különleges étel- és italválaszték is rendelhető, olyan szezonális alapanyagokkal, amelyek csak ősszel igazán sikkesek! Újborok, új pálinkák, karamellás alma, sült sütőtök, fűszeresebb italok, diós finomságok és az elmaradhatatlan házi szilvás pite!

őszi esküvői ételek budapest party service

Íme, néhány inspiráló fotó őszi esküvőinkről!

Pazar őszi esküvőhelyszíneink

Dunai Csónakház

Dunai CsónakHáz Rendezvényterem Budapest központjától alig 10 km-re, déli irányban, Pesterzsébeten, a Duna csendes mellékága mentén helyezkedik el, az egykori Hullám CsónakHázak egyikében.
Dunába nyúló mólóján bensőséges a polgári szertartás, rusztikus, az eredeti csónakház miliőjét megtartó belső tere pedig igazán kellemes vacsorahelyszín lehet.
További részletek itt: Dunai Csónakház

ÖbölHáz Rendezvényközpont

Szeretitek a szép természeti környezetet, látni a fű zöldjét, de mégis a város szívében maradnátok?
Az ÖbölHáz a BudaPart-Kopaszi gáton pontosan ilyen esküvői helyszín! Egy pompás, nyugalmas part, ahol jó lesz kikötni − amellett, akit szeretsz.
A Duna-parti csónakház-hangulata, könnyedsége eleganciával és kényelemmel ötvözve
További részletek itt: ÖbölHáz Rendezvényközpont

obolhaz-rendezvenykozpont-eskuvoi-dekoracio_budapest_party_service

Bazaar Eclectica

A főváros budai oldalán található népszerű Várkert Bazár ad otthont ennek a különleges atmoszférájú, egyedi helyszínnek, ami a közelgő Nagy Nap tökéletes helyszíne lesz. A neoreneszánsz épületegyüttes udvarában megbújó modern épület egy igazi ékszerdoboz, ami nemcsak a varázslatos környezettel és panorámával, hanem az olajzöld és földszínekben pompázó belső tereivel is azonnal rabul ejti az ide látogatókat.
További részletek itt: Bazaar Eclectica

bazaar_eclectica_eskuvo_budapest_party_service

Wedding Wood – esküvő a tündérek völgyében

A természet szépségének és az esküvők eleganciájának ötvözéséből lett kialakítva a tündérek völgye olyan esküvők számára, amelyek emléke örök marad. A Pilisi Erdőgazdaság területén, a többhektáros erdő szívében, a Budakeszi Arborétumtól pár percnyi sétára található Wedding Wood, melynek udvarán egy különleges, 400 nm-es luxus rendezvénysátor várja az ünneplőket.
További részletek itt: Wedding Wood

wedding_wood_eskuvo_budapest_party_service