Kedvenc esküvőhelyszíneink 2021-re!

  • 2021-01-20
eszterhazy-pezsgogyar-tata-eskuvohelyszin-budapest-party-service

Kedvenc esküvőhelyszíneink 2021-re!

1024 682 Budapest Party Service

Kedvenc esküvőhelyszíneink 2021-re!

2020-ban sok Párunknak kellett az újratervezés vagy halasztás mellett döntenie a bizonytalan körülmények miatt. Ennek ellenére is sokan bizakodva várják az idei nyarat és már az esküvőhelyszínüket válogatják idénre vagy akár jövőre. Ha Ti is éppen ebben a fázisban vagytok, hadd mutassuk be nektek kedvenc 2021-es helyszíneinket!

 

ÖbölHáz Rendezvényközpont

Duna-parti álom Budapest 11. kerületében, a BudaPart – Kopaszi gáton. Azért szeretjük ezt a helyszínt, mert rendkívül sokoldalú. 70-től egészen 200 főig alakítható úgy, hogy közben megmarad a tér meghittsége.
A szertartásnak kitűnő helyszíne lehet a panorámás tetőterasz, míg a vacsorának és a lagzinak a zárt rendezvényterem ideális választás, melynek üvegfalán beköszön a természet. A kreatív fotózáshoz sem kell messzire menni. A közvetlen vízpart, a lélegzetelállító öböl, valamint a gyönyörű zöldövezet is rendelkezésetekre áll. Még több információért kattintsatok ide!

Esterházy Pezsgőgyár

Tata az egyik legvarázslatosabb magyarországi kisváros az 1700-as évek végén kialakított Angolparkjával, tavaival, történelmi emlékeivel és kulináris kínálatával. Ráadásul a fővárostól is csupán egy órányi autóút. Itt található rusztikus bájú helyszínünk is gyönyörű szőlőbirtokkal és parkkal körülvéve. A kreatív fotózáshoz szebb helyet el sem tudnánk képzelni, ráadásul a szertartáshoz is fantasztikus. A báltermében akár 280 fő is kényelmesen elfér körasztalos ültetéssel, így, ha nagy létszámú esküvőre vágytok, nem is kell tovább keresgélnetek! Tudjatok meg többet róla itt!

OFF Kultúrszövőgyár

Ezt az esküvőhelyszínt vagánysága miatt szeretjük, ráadásul a legromantikusabb budapesti indusztriál helyszín is egyben. Rusztikus téglafalainak a hatalmas ablakok és a hely története kölcsönzi a báját. Az újpesti gyapjúszövőgyárban, ahol valaha 30 éven át szorgos kezek és gépek fonták a szálakat, most Ti is összefonhatjátok sorsotok fonalát. A hatalmas tereknek köszönhetően úgy alakítható a helyszín, ahogy csak szeretnétek, és a dekorációt sem kell túlzásba vinni. Szinte minden stílus jól áll neki.
Ha olyan esküvőre vágytok, ami kitűnik a többi közül, ez lesz a Ti helyszínetek! Megnézzük!

Wedding Wood

Esküvő a Tündérek völgyében, ahol egy gyönyörű, több száz éves tölgyfa alatt mondhatjátok ki az életre szóló igent. A vacsora és az ünneplés egy elegáns, időjárás álló sátorban történik, ahonnan kis rönkházakba vonulhattok vissza. Mindez közel a fővároshoz Telki és Budakeszi közt található.
A Wedding Wood a Nektek való helyszín, ha nagy lakodalmat terveztek egy főváros közeli, mégis zöld helyszínen. Már készülődéskor befészkelhetitek magatokat a hangulatos kis rönkházatokba, sőt a szomszédos rönkházba az örömszülőknek is jut elég hely éjszakára. A házak és az azokat körülvevő medencés park számtalan lehetőséget kínál a fotózásra. A sátorban akár 250 fő is kényelmesen elfér körasztalos ültetéssel. Elsősorban nyári-kora őszi esküvőkre ajánljuk. Ismerjétek meg jobban itt!

D50

Tündéri kápolna, tágas, modern vacsora- és lagzihelyszín, valamint szállás egy helyen, a Városliget közvetlen szomszédságában! 
Mikor a legtöbben meghallják, hogy egy helyszín belvárosi, rögtön eszükbe jut egy fénytelen, zsúfolt hotel, ahol még parkolni sem lehet rendesen. A 2020 nyarán nyitott D50 ennek szöges ellentéte.  A patinás épület összesen több mint 120 fős násznép befogadására alkalmas rendezvényközponttal, 72 fős szállodával és meghitt kávézóval várja az idelátogatókat. De ez nem minden. A szertartáshoz egy felszerelt kápolna is rendelkezésre áll. A belső udvaron és a mélygarázsban akár két tucat autónak is tudnak parkoló helyet biztosítani. Ráadásul a fotózást a Városliget varázslatos parkjaiban is megejthetitek. A belváros kényelme és a természet bája egyben! Mi kell még? Tudatok meg róla még többet itt!

Amennyiben megtetszett valamelyik helyszínünk, keressétek bizalommal kollégáinkat, használjátok esküvői kalkulátorunkat vagy kérjetek személyre szabott árajánlatot!
További helyszíneinket pedig ITT találjátok!