Sikkes és modern – a színes tányérszettek és arany evőeszközök elindultak hódító útjukra az esküvőkön és az üzleti rendezvényeken

  • 2022-05-27
Duna teríték

Sikkes és modern – a színes tányérszettek és arany evőeszközök elindultak hódító útjukra az esküvőkön és az üzleti rendezvényeken

1024 683 Budapest Party Service

Az étkezés élményét már évszázadok óta a szebbnél szebb étkészletek teszik tökéletessé. A Budapest Party Service-nél mindig arra törekszünk, hogy az események egyediségét és üzenetét a kiváló minőségű terítékekkel is tolmácsoljuk a vendégek felé. Évek óta töretlenül hiszünk abban, hogy a vendégeink első benyomása, amikor a rendezvényre vagy esküvőre belépve meglátják a terített asztalokat, meghatározzák az egész rendezvény hangulatát. Ezért is kínálunk évről évre újdonságokat a terítékek választékában és az evőeszközök kínálatában.

SIKKES ÉS MODERN – A SZÍNES TÁNYÉRSZETTEK ÉS ARANY EVŐESZKÖZÖK ELINDULTAK HÓDÍTÓ ÚTJUKRA AZ ESKÜVŐKÖN ÉS AZ ÜZLETI RENDEZVÉNYEKEN

Duna teríték

Az eredetileg a 60-70-es években készült méltán népszerű Churchill Stonecast® kollekció felelevenítése. A Stonecast rusztikus és kézzel díszített termékek gyűjteménye, amelyeket a változó évszakok és a friss alapanyagok ihlettek. A rusztikus kollekció a Churchill archívumában található tervek alapján került újra gyártásba. Kézzel díszített finom mintázatokkal és rusztikus élekkel gazdag aranybarna szegéllyel. A gyártási folyamat kézi jellege azt jelenti, hogy minden darab kissé eltérő, így igazán egyedi lesz, ami tovább növeli a kollekció varázsát.

A tányérok aranyszínű szegélyeihez a színben harmonizáló Pintinox gyártó Florence evőeszköz-családját párosítottuk. A modern, lekerekített vonalvezetésű acél evőeszköz arany bevonatot kapott. A teríték elegáns és közben egyedi, rusztikus vonalai egy kis bohém csavart adnak az asztal megjelenésének.

Jelenlegi készletünkkel 200 fős vendégsereg számára tudunk teríteni.

Budapest Noir teríték

„A fekete öltöztet” – ezt a jelmondatot a „little black dress” megjelenése óta tudjuk.

Ezért is hiszünk abban, hogy a Budapest Noir teríték segítségével elegáns, előkelő, mégis modern megjelenést varázsolhatunk helyszíneink eseményein. A merész vulkánfekete színnel és texturált felülettel a lapos kupé tányér szemet gyönyörködtető módja a kulináris alkotások bemutatásának. A Neo Fusion termékcsalád modern dizájnja vékony peremmel és finoman ívelt élekkel tökéletes kiegészítője lehet egy sikkes esti rendezvénynek. A fekete színnel is csodás harmóniát alkot a Pintinox gyártó Florence evőeszköz-családja. Kerek formavilágú, elegáns vonalvezetésű evőeszköz-szett, ami arany bevonatával teljesen új dimenzióba emeli az étkezést. A dekoratív megjelenésű tányérszett és a csillogó evőeszközök garantálják vendégek elismerését.

Jelenlegi készletünkkel 200 fős vendégsereg számára tudunk teríteni.

Ha megtetszett valamelyik új terítékszettünk, értékesítő kollégáink szívesen segítenek kiválasztani a rendezvényedhez vagy esküvődhöz megfelelő kombinációt!