2022 legtrendibb esküvői gasztroélményei

  • 2022-06-21
vattacukor

2022 legtrendibb esküvői gasztroélményei

1024 683 Budapest Party Service

Lesd meg oldalunkon a legfinomabb kiegészítőket!

A Nagy Napon az esküvő helyszíne mellett az egyik legkiemeltebb kérdés az esküvői vacsora. Amikor az étkezés fogásainak kiválasztásán túl vagyunk, nagy teher esik le a vállunkról. Ezután kezdődhet a legszórakoztatóbb rész, amikor elveszhetünk az apró, de annál élvezetesebb gasztro-kiegészítők forgatagában. Ezúttal három nyalánkságot hoztunk nektek, ami garantáltan mosolyt csal majd vendégeitek arcára.

Utazás gyermekkorunk kedves pillanatába – vattacukrot mindenkinek!

Biztosan legkedvesebb emlékeink egyike, amikor a könyökünkig ragacsosan, csillogó szemmel megeszünk egy nagy adag rózsaszín, citromsárga vagy kék, hatalmas méretű vattacukrot. Amellett, hogy egy légiesen könnyű desszert, nemcsak a gyermekeknek, de az idősebb korosztálynál is biztosan sikert arat majd a Nagy Napon.
Többféle ízben és színben is kínáljuk ezeket a nyalánkságokat, ráadásul egy bájos, fából készült pult fokozza majd az élményt.

vattacukor

Triciklivel érkeznek a gombócok – fagyiskocsi a Nagy Napra!

Egy forró nyári napon minden vendégetek imádni fogja a jéghideg finomságokat. Szerintünk a biciklis fagyiskocsi 2022 egyik legcukibb esküvői kiegészítője, ami garantáltan a kicsik és nagyok kedvence lesz az esküvőn, hiszen a fagyiskocsinál mindenki annyi gombócot kérhet, amennyi belefér! És ha kedvet kaptok Bagamérivé válni, akkor ti is gombócolhatjátok a násznépnek a fagylaltokat!

Kedves nasik az esküvőtökre – Popcorn bár – Marshmallow

Sós vagy édes? Vagy legyen inkább mindkettő!
Ki ne szeretné a frissen pattogtatott popcorn vagy az édes pillecukor illatát?  Mit szólnátok hozzá, ha ezeket az esküvőn is élvezhetnétek? Nemcsak nasinak tökéletes, de fantasztikus hangulatot garantál a délutáni programon, akár a polgári szertartás vagy a templomi esküvő előtt.

Ha már kiválasztottátok nálunk az esküvői vacsora fogásait, és kedvet kaptatok egy kis további gasztroélményre, akkor vegyétek fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal és válogassatok kedvetekre a nyalánkságok között!