Segítsünk együtt, hogy ne adják fel!

  • 2022-10-06

Segítsünk együtt, hogy ne adják fel!

1024 303 Budapest Party Service

Segítsünk együtt, hogy ne adják fel!

Hosszútávú együttműködést kötöttünk a Nem Adom Fel Alapítvánnyal, melynek köszönhetően ajánlatainkban már elérhető a Nem Adom Fel Kávézó és Étterem kekszválogatása. A kekszrendeléséből befolyt teljes bevételt a megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató alapítványhoz juttatjuk el!

„Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen” – csapatunk az első pillanattól kezdve teljes mértékben tudott azonosulni a Nem Adom Fel Alapítvány ezen jelmondatával, amikor néhány hónapja Dely Géza kuratóriumi elnök segítségével kicsit közelebbről is megismerhettük munkájukat és törekvésüket egy olyan autistaközpontot is magában foglaló budapesti lakóház felépítésére, ahol fogyatékkal élő emberek önálló életkezdését szeretnék segíteni.

Mivel catering-szolgáltató cégként a rendezvényszervezés és a gasztronómia területén rendelkezünk évtizedes tapasztalatokkal, magától értetődően fordítottuk figyelmüket az általuk működtetett Nem Adom Fel Kávézó és Étteremre. Kollégáink az elmúlt időszakban többször is jártak Budapest első, fogyatékossággal élő emberek által alapított kávézójában, ahol a vállalkozás eredményességét, valamint az alapítvány egyéb programjainak sikerességét növelő üzleti tanácsok mellett egy hosszú távú együttműködést is kötöttünk.

A Budapest Party Service ajánlataiban már elérhető a Nem Adom Fel Kekszválogatás, amit a kávézó megváltozott munkaképességű dolgozói készítenek el rendezvényére! A lelkes kis csapat már túl is van a tűzkeresztségen, a PwC Magyarország pénzügyi vezetőknek szóló eseményére sütöttek 200 kekszet.
A kekszrendelésből befolyt teljes bevételt a Nem Adom Fel Alapítványhoz juttatjuk el, ezáltal a PwC már hozzájárult ahhoz, hogy a Nem Adom Fel Kávézóban dolgozók higgyenek abban, hosszú távon is szükség van értékteremtő munkájukra, és megépülhessen a fogyatékkal élők lakóháza.

„Egy sikeres támogatás legfőbb ismérve, hogy minden forint jó helyre kerül.
Ez a Nem Adom Fel Alapítványnál maximálisan megvalósul, hiszen a teljes összeget munkahelymegtartásra és fejlesztésekre tudják fordítani. Munkatársaimtól egyébként sem áll távol a segítségnyújtás, ezért is hívtuk életre korábban a
VakVarjú #szeretetszolgálatot, amelynek segítségével vendégeink nagylelkű felajánlásainak is köszönhetően már számos szervezetet és kezdeményezést tudtunk támogatni.
A Nem Adom Fel Kávézóban készülő kekszek amellett, hogy finomak, ajándéknak sem utolsók.
Egy cégvezetőnek talán éppen egy üzleti rendezvény vendégeként jut eszébe, hogy kollégáit egy jeles nap alkalmából ezzel az édességgel lepi meg”
– mondta Semsei Rudolf, a Budapest Party Service Kft. ügyvezető igazgatója, a VakVarjú étteremcsalád tulajdonosa.