A legtutibb grillételek és helyszínek esküvőre!

  • 2023-06-22

A legtutibb grillételek és helyszínek esküvőre!

1024 684 Budapest Party Service

A legtutibb grillételek és helyszínek esküvőre!

Süssétek ki grill-menüsoraink segítségével közös életetek izgalmas jövőjét!
Ugye Ti is úgy gondoljátok, hogy egy grillparty a legnagyszerűbb lehetőség egy jó kedélyű beszélgetésre a grillpult mellett?

Ha a válaszotok egy hatalmas igen, akkor miért ne varázsolnátok lagzitokat egy grillételekkel teli kötetlen, jó hangulatú eseménnyé?

Ha tehát ti sem szeretitek a kötöttséget, viszont rajongtok a kötetlen beszélgetésekért, a fesztelen hangulatért és az otthonos életérzésért, nektek találták ki a Budapest Party Service grill-menüsorait – esküvőre a Margaréta vagy a Magnólia menüsort ajánljuk – amit chefjeink a szabad ég alatt akár Live Kitchen szolgáltatásban is el tudnak készíteni Vendégeitek előtt.

A grillételekben az is nagyszerű, hogy húsimádó és vegetáriánus vendégeitek egyaránt megtalálják közöttük a fogukra valót.
Egy Kakukkfüves grillezett zöldségnyárs tofuval és vegán joghurt mártogatóssal éppen olyan izgalmas tud lenni, mint egy Sertésszűz-nyárs füstölt kolbásszal és kápiapaprikával!

A három legizgalmasabb esküvői rendezvényhelyszín, ami csak úgy kiált a legfinomabb grillételek után:

ÖbölHáz Rendezvényközpont(1117 Budapest, Kopaszi gát 2.)

Ha lenyűgöző természetközeli környezetben, távol a város zajától, mégis jól megközelíthető helyen szeretnétek tartani közös életetek legfontosabb napját, nektek találták ki a Duna mellett található rendezvényhelyszínt a folyóra néző panorámás tetőterasszal.
A tágas terem tánctere mellett kényelmesen elfér egy teljes zenekar, miközben az oldalteraszon olyan kulináris kiegészítőkkel tudjátok elvarázsolni vendégeiteket, mint a grillételek elmaradhatatlan kelléke, a fröccsbár, egy fagylaltos kocsi, egy vattacukor-készítő gép, vagy éppen egy limonádébár!

Rókusfalvy Birtok – (2091 Etyek, Újhegy utca 89.)

Budapest szőlőskertjében, Etyek legcsodálatosabb panorámával rendelkező részén, a természet közelsége, a romantikus vidéki helyszín, a rusztikus hangulatú présházak és a varázslatos panoráma teremti meg az egyedülálló hangulatot a nem mindennapi környezetben történő grillételes ünnepléshez.

Lupa Event Hall – (2011 Budakalász, Tó utca 1.)

Egyedülálló tóparti esküvőhelyszín a boldogító IGEN kimondása után! A Lupa Event Hall és a hozzá tartozó 300 négyzetméteres terasz tóra néző csodálatos panorámájával és grillezésre alkalmas közegével életetek nagy napján azonnak elbűvöl Titeket és vendégeiteket mindössze 20 percre a belvárostól!

További kérdésed van grillételeinkkel kapcsolatban, vagy cateringet szeretnél rendelni?
Vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal!