Három stílus – Három menő céges rendezvényhelyszín

  • 2023-07-06

Három stílus – Három menő céges rendezvényhelyszín

1024 683 Budapest Party Service

Találd meg céges rendezvényed vagy partnertalálkozód legtutibb helyszínét! Mi most három egymástól teljesen eltérő stílusú helyszínt ajánlunk neked. Az egyetlen közös bennük, hogy bármelyiket is választod, garantáltan feledhetetlen élményekben részesíted vendégeidet!

OFF Kultúrszövőgyár

Céges rendezvény, vagy egy menő partnertalálkozó tökéletes helyszíne az OFF Kultúrszövőgyár. Ha egy olyan közeget keresel, ahol nem egy letisztult, steril környezetben szeretnél rendezvényt szervezni, hanem sokat látott falak között létrehozni a varázslatot, a legjobb helyen jársz! Az indusztriális helyszínek atmoszférája garantáltan megragadja vendégeid fantáziáját!
A Kultúrszövőgyár már nem csak egy rendezvényhelyszín, hanem 3 különböző méretű termével egy olyan kulturális központ, ahol minden típusú esemény megtalálja a helyét!

És hogy milyen ételek illenek tökéletesen e sokat látott falak közé? A termek hangulatához leginkább street food-jainkat tudjuk szívből ajánlani, hiszen a csupasz téglafalak, a hatalmas belmagasság és a monumentális ablakokon beözönlő természetes fény olyan szabadságvággyal tölti meg az embert, amilyen szabadságot a gasztronómiában a street food-ok elkészítése jelent chefjeiknek.
A mini sajtburger, a klasszikusnak számító fish&chips remoulade szósszal, vagy a házi készítésű humusz friss pitával olyan ételek, amik közül a legtöbbet Live Kitchen formában is el tudunk készíteni nektek. Az élőben tálalás egy igazán különleges élménnyel gazdagíthatja rendezvényedet!

Normafa Rendezvényház

Normafán még a levegő is más!
Szippants bele vendégeiddel a hamisíthatatlan budai miliőbe, ahol különböző céges rendezvényeket, partnertalálkozókat és workshopokat is tarthatsz. 

Akkor is jó helyen jársz, ha természetközeli, de mégis teljesen zártkörű helyszínt keresel rendezvényednek, hiszen az épület elhelyezkedése miatt rendezvényedre és a helyszín környékére csak azok érkeznek, akik a meghívotti listádon szerepelnek!

A gyönyörűen felújított épület hatalmas ablakain át csak úgy ömlik be a fény és a természet, a minimalista, de akár az extravagánsabb elképzelések is nagyon jól megvalósíthatók ebben a miliőben.

Céges rendezvények esetében a rendezvényterem, az alsó szint, valamint a hatalmas udvar is rengeteg lehetőséget rejt, legyen szó csapatépítésről, évzáró eseményről vagy partnertalálkozóról.

A minimál stílusú épületet a Budapest Party Service fogásai maximálisan kiegészítik!

LUPA Event Hall

Rendezz céges rendezvényt vagy szuper hangulatú partnertalálkozót Budapest legtrendibb helyszínén, a Lupán! Nyáron igazi vízparti hangulat, az év többi napján a tó ezernyi arcának és színének varázsa vár vendégeidre!
Egyedülálló audiovizuális szolgáltatások és a Budapest Party Service jóvoltából a legfinomabb falatok várnak rátok, hogy zavartalanul bírjátok hajnalig a táncot, távol a lakott területtől!

Grill menünk, gin-tonic és fröccsbárunk biztos megalapozza a jó hangulatot bármilyen céges rendezvényedre!