Formabontó Nagy Nap a Dunai CsónakHázban: Orsi és Gergő fekete koncepciójú esküvője

  • 2024-01-18

Formabontó Nagy Nap a Dunai CsónakHázban: Orsi és Gergő fekete koncepciójú esküvője

682 1024 Budapest Party Service

Formabontó Nagy Nap a Dunai CsónakHázban: Orsi és Gergő fekete koncepciójú esküvője

Let’s have a black celebration, azaz Tartsunk egy fekete ünnepet – énekli a Depeche Mode. Nos, Orsi és Gergő élete legfeketébb ünnepét a Dunai CsónakHáz Rendezvényteremben tartotta 2023 novemberében.

„Nagyot robbantottak a fekete színű esküvővel Orsiék a Csónakházban”

„Mindenképpen különleges esküvőt szerettünk volna tartani, lévén nem vagyunk tradíciókövető típusok. Olyat akartunk robbantani, amitől mindenkinek tátva marad a szája és örökké emlékezetes pillanatként gondol vissza ránk.  A mi stílusunkat képviseli a fekete szín, így egy pillanatig sem volt kérdés, hogy ebben a színben fog pompázni minden az esküvői ruhámtól kezdve a terítéken keresztül a teljes dekorációig. A tematikán kívül a catering, azaz a finom fogások voltak a legfontosabbak, ám sajnos a legtöbb esküvői helyszín az ételkóstolást csak a biztos helyszínfoglalás után akarta engedni. Előkóstolás nélkül azonban nem választottunk volna nyugodt szívvel esküvői helyszínt. A Budapest Party Service szerencsére mindig tart esküvői nyílt napot, ahol testközelből kóstolhattuk meg a finomabbnál finomabb esküvői menüsorukat. Az első falatok után tudtuk, hogy csakis rájuk szeretnénk bízni a cateringet, és igazán örültünk, hogy a cégcsoport több, saját esküvői rendezvényhelyszínnel is rendelkezik. További bónusz, hogy a Budapest Party Service esküvői nyílt napján találtunk rá ceremóniamesterünkre, Pócs Gyulára is” – mesélte Győrfi Orsi.

A fiatal pár végül a festői pesterzsébeti Duna-parttól néhány méterre levő Dunai CsónakHáz Rendezvényterem mellett tette le a voksát.

„Tüzes” ceremónia a festői pesterzsébeti Duna-parton

Mivel novemberi esküvőt tartottunk, fontos volt, hogy a rendezvényterem fűthető legyen. Mindenképpen hűvösebb időt szerettünk volna a nagy napra, mert az esküvői ruhám egyrészt fekete színű volt, másrészt sok rétegű és hosszú ujjú, a nyár nem lett volna ésszerű megoldás. A másik szempont a helyiség külső és belső modern megjelenése volt, amivel szintén rendelkezik a Csónakház. Amikor pedig megláttuk a Dunát, a folyópartot és a mólót, már nem volt kérdés, hogy itt szeretnénk kimondani egymásnak a boldogító igent. Volt ugyanis egy „tüzes” része a ceremóniánknak, aminek a móló tökéletes helyszínt adott a víz felett. Már csak hab volt a tortán, hogy a Csónakház mérete is tökéletesen passzolt meghívott vendégeink létszámához” – magyarázta Orsi.

Az ifjú pár azt is elárulta, hogy a novemberi időponttal és a fekete tematikával kapcsolatban is rendkívül elfogadó és támogató volt mindkettőjük családja. Még a rokonság idősebb tagjai is meglepően könnyen alkalmazkodtak hozzá. A pár esküvői meghívója is fekete volt, így Orsi szerint nem árultak (fekete) zsákbamacskát, sejthető volt, hogy ez a szín uralja majd lagzijuk minden pillanatát.

Fotók: BG photo

Tartsátok meg Ti is a világ legvagányabb esküvőjét a Dunai Csónakház Rendezvényteremben, kérjetek ajánlatot esküvőtökre ITT.
A Dunai Csónakház Rendezvényterem kizárólagos catering partnere a Budapest Party Service, esküvői menüajánlataink IDE kattintva érhetőek el.