Segítsünk közösen egy falat jóakarattal fogyatékkal élő embertársainkon!

  • 2024-03-05

Segítsünk közösen egy falat jóakarattal fogyatékkal élő embertársainkon!

683 1024 Budapest Party Service

Segítsünk közösen egy falat jóakarattal fogyatékkal élő embertársainkon!

Hosszútávú együttműködést kötöttünk a szekszárdi Kék Madár Alapítvánnyal, melynek köszönhetően ajánlatainkban már elérhetők az alapítvány fogyatékkal élő munkatársai által készített csokoládéválogatások. A csokirendeléséből befolyt teljes bevételt az alapítványhoz juttatjuk el.

Egy falat jó akarat. Ez a jelmondata a szekszárdi Kék Madár Alapítványnak, amelynek BeSweet Csokoládémanufaktúrájában megváltozott munkaképességű embertársaink készítik az édességet hatalmas precizitással és odaadással.

Az első édes falatokat a rendezvényszervezés és a gasztronómia területén évtizedes tapasztalatokkal rendelkező cégcsoportunk munkatársai kóstolták meg, és a prémium minőségű csokiválogatások megízlelése után nagy örömmel kötöttünk hosszútávú együttműködést az alapítvánnyal. A különböző izgalmas töltelékekkel (például fehércsokoládé levendulás málnakrémmel, tejcsokoládé sóskaramellás krémmel, étcsokoládé Earl Grey krémmel) teli BeFancy csokoládé válogatásai és a BeFresh csokiba megmártózott flavonoidokban is gazdag aszalt gyümölcsei és magjai már elérhetők a Budapest Party Service kávészünet és welcome desszert ajánlatában.

„Cégcsoportunktól nem áll távol a segítségnyújtás, hiszen már 2022 óta dolgozunk együtt a szintén megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató Nem Adom Fel Alapítvánnyal. Kekszeiknek hihetetlen sikere van partnereink céges rendezvényein, akik közül egyre többen keresik a lehetőséget arra, hogy minél nagyobb szerepet vállaljanak a fogyatékkal élőket foglalkoztató alapítványok segítésében. Ezért is örültünk a Kék Madár Alapítvány csokoládéinak, hiszen fogyasztásukkal egy nemes dolog támogatása mellett egy igazán izgalmas ízutazásban is részesülünk. Cégcsoportunk mindig boldogan vállalja a közvetítő szerepet egy jó ügyet szolgáló alapítvány és megrendelőink egymásra találása között” – mondta Nagy Csaba, a Budapest Party Service értékesítési igazgatója.

A BeSweet csokikülönlegességeinek rendelésével lokális szinten a hazai megváltozott munkaképességű embertársaink esélyegyenlőségét, globális szinten a csoki alapanyagául szolgáló kakaóbab etikus kereskedelmet folytató kistermelőit támogatja.

A csokoládérendelésből befolyt teljes összeget a Kék Madár Alapítványhoz juttatjuk el.