Különleges waffellé varázsoljuk a croissant: Íme a croffel!
Izgalmas welcome-falatka vagy szuper kiegészítő gasztropult lehet rendezvényén vagy esküvőjén az édes és sós szájúak vágyát egyaránt kielégítő ropogós-vajas croffel.
A különböző feltétekkel, lekvárral vagy gyümölcspürével készített finomságot a helyszínen sütjük meg a vendégek előtt. Igazán látványos, ahogy a vajjal gazdagon készített kelt tészta pillanatok alatt alakul át croffellé. Az ötletet egy ír cukrásznak, Louise Lennoxnak köszönhetjük.
„A friss croissant-tésztát egy különlegesen kialakított croffel-sütőbe tesszük.
A különleges kialakításnak köszönhetően egyszerre ropogós és igen vajas végeredményt kapunk, ami sós és édes feltétekkel is remekül harmonizál, az eprestől egészen a füstölt padlizsánkrémesen át a barbecue-szalámisig.
Nekem az édesek közül a nutellás, a sósak közül a füstölt pisztrángos a kedvencem” – mondta Balogh Krisztián, a Budapest Party Service kreatív chefje.
A croffel látványos elkészítésének módja villámsebesen terjed a közösségi médiában, a TikTokon már több mint 163 millió videótalálat van rá.
A különböző feltétekkel kínált Croffel Bar már elérhető ajánlatainkban, és bátran javasoljuk bármilyen eseményre, hisezn egészen biztosan színes és izgalmas kiegészítője lesz az üzleti eseményeknek vagy esküvőknek egyaránt.