Mondj IGEN-t a történelmi esküvőhelyszínre!

  • 2017-05-11
ádám villa

Mondj IGEN-t a történelmi esküvőhelyszínre!

604 403 Budapest Party Service

Megvan a gyűrű, pontosan tudjátok, hogy miben szeretnétek az oltár elé állni és már fejben ott van a vendéglista is. Szeretnétek, hogy az esküvőtök több legyen, mint tökéletes, de még nem tudjátok, melyik lenne a legjobb esküvő helyszín. Talán egy szálloda épülete? A kedvenc éttermetek? Vagy esetleg egy történelmi kastély? Segítünk a döntésben! Az időtlen romantikát szimbolizáló monumentális épületeket gyűjtöttük nektek egy csokorba!

  1. Álomesküvő a Gödöllői Királyi Kastélyban
    A gödöllői kastély hazánk legnagyobb beépített alapterületű barokk kastélyegyüttese, amely páratlanul gazdag történelmi múltjáról és stílusteremtő építészeti értékeiről nevezetes. Fehér és arany színekben pompázó dísztermével, freskókkal díszített szobáival, márvány burkolatú fürdőjével és virágházával, tágas lovardájával, barokk színháztermével, valamint hatalmas parkjával úgy érezhetitek magatokat, mintha egy valóságos tündérmesébe csöppentetek volna!

gödöllő

  1. Klasszikus szépség a belvárosban – a Festetics Palota
    Ha ragaszkodtok a fővároshoz, a Budapest volt mágnás-negyedében található Festetics Palota tökéletes lesz számotokra! A különleges díszítésű történeti termeivel mindenféle elképzeléshez kitűnően illeszkedik az impozáns épület.festetics palota
  1. A Városligeti fasor gyöngyszeme – Ádám Villa
    Budapest belvárosában éltek? Gondoltátok volna, hogy néhány lépésnyire tőletek egy igazán bájos történelmi épület található? A gazdagon ékesített, eredeti megjelenésében fenntartott épület önmagában is választékos ízlésvilágot képvisel. Közelsége a vendégek elszállásolását is megkönnyíti, a környék sokféle árkategóriájú szálláslehetősége mellett ingyenes parkolás is rendelkezésetekre áll.

ádám villa

  1. Nagy Nap a Hadtörténeti Múzeumban
    Budapest legreprezentatívabb helyszínén, a Budai Várban található a magyar kulturális élet egyik leglátogatottabb helyszíne a Hadtörténeti Intézet és Múzeum. Jellegzetesen klasszicista épülete a Várnegyed művészeti emléke. Márványterme és Díszudvara közkedvelt esküvői helyszín.

hadtörténeti múzeum

  1. Barokkos romantika a Kiscelli Múzeumban
    A Szent Margit Kórház fölött található barokk épületegyüttesben a földszintes melléképületek karéjából emelkedik ki az egyemeletes kolostorépület a sekrestyével és az oratóriummal. A templom építése után kedvelt zarándokhellyé vált. Az elmúlt évszázadok során többször átépített Templomtér a múzeum legnagyobb és legkülönlegesebb kiállítási és rendezvényhelyszíne. A rusztikus, vakolatlan falak között ma is érezhető az egykori szakrális tér emelkedettsége. Ugye, hogy mennyire egyedi? Ráadásul az épület belső kertjében még egy csodaszép jegyesfotózást is szervezhettek!

kiscelli muzeum

Az egytől-egyig meseszép helyszíneken a Budapest Party Service profi csapata biztosítja a személyre szabott cateringet. Ha megtetszett valamelyik helyszínünk, kérjetek árajánlatot az info@budapestps.hu e-mail címen!